reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Niemiecka jakość i solidność są OK, ale... brak im tego pazura... w designie.
Mazda 6 jest śliczna, ale to Japoniec, więc nie wiem, nie wiem :laugh2:

Rozumiem, że szefowa nie była na topie?

Mazda nie hiszpańska ? To mi się porąb .. ale ładna jest .
Auto które mamy na szczęscie ma pazur w designie , dziś przyjechał małżon nówka 58km na liczniku .. jak ja kocham ten zapach nowego auta eehhh ...

szefowa .. hmm nikt krowy nie cierpiał , a ona myslała że jest taka fajna .

my tam gustujemy w Niemcach :)

a tak z innej beczki - wczoraj kupiliśmy fotelik - ROMERA - KING PLUS
pierwsze wrażenia Julki - płacz, ryk, nie podoba się

my tam gustujemy w Niemcach :)

a tak z innej beczki - wczoraj kupiliśmy fotelik - ROMERA - KING PLUS
pierwsze wrażenia Julki - płacz, ryk, nie podoba się

Przymierzaliscie w domu czy juz w samochodzie? Bo u nas tez od wczoraj king plus stoi, ale na razie w domu. Posadzilam Natalke, przypielam pasami. Przez chwile bylo ok, ale szybko jej sie znudzilo i chciala wyjsc. Ale w starym foteliku byloby to samo, a w samochodzie jezdzi bez protestow, wiec jestem dobrej mysli :-)

Przymierzaliscie w domu czy juz w samochodzie? Bo u nas tez od wczoraj king plus stoi, ale na razie w domu. Posadzilam Natalke, przypielam pasami. Przez chwile bylo ok, ale szybko jej sie znudzilo i chciala wyjsc. Ale w starym foteliku byloby to samo, a w samochodzie jezdzi bez protestow, wiec jestem dobrej mysli :-)

nie u nas już w samochodzie - Julka wczoraj pierwszy raz jechała

ja z innej beczki: ktoś kupował lovi 360? Kwiatuszku, dobrze pamiętam, że Tymek ma? Jak sobie radzi. Chcę Anielce kupić, a nie wiem czy nie za wcześnie. Najwyżej na razie kupię same uszczelki i wymienię w Maniowym i sprawdzę, bo ona ma ten największy a nie chcę jej go całkiem zabierać, bo na podróże i wyjścia jest bardzo dobry

Ja kupiłam ten 360 i jest to kolejny niekapek,którego Maja nie chce, ale mam nadzieję,że w końcu załapie. Stawiam go obok jak się bawi,ale jakoś jej nie kręci. Na razie go tylko podnosi i patrzy jak się w nim soczek przelewa. Tak sobie myślę,że może przez przypadek załapie i może jej się spodoba.

reklama
Ulanka - u nas Ola nie ma jeszcze swojego ale jak gdzieś dorwie Szymka to z niego bez problemu pije , tylko musi być pełno nalane bo nie umie go sobie tak mocno przechwylić i sie napic , mam ten zielony z rączkami od 12 micha chyba on jest .

Do góry