reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Niemiecka jakość i solidność są OK, ale... brak im tego pazura... w designie.
Mazda 6 jest śliczna, ale to Japoniec, więc nie wiem, nie wiem :laugh2:

Rozumiem, że szefowa nie była na topie?

Mazda nie hiszpańska ? To mi się porąb .. ale ładna jest .
Auto które mamy na szczęscie ma pazur w designie , dziś przyjechał małżon nówka 58km na liczniku .. jak ja kocham ten zapach nowego auta eehhh ...

szefowa .. hmm nikt krowy nie cierpiał , a ona myslała że jest taka fajna .

my tam gustujemy w Niemcach :)

a tak z innej beczki - wczoraj kupiliśmy fotelik - ROMERA - KING PLUS
pierwsze wrażenia Julki - płacz, ryk, nie podoba się

my tam gustujemy w Niemcach :)

a tak z innej beczki - wczoraj kupiliśmy fotelik - ROMERA - KING PLUS
pierwsze wrażenia Julki - płacz, ryk, nie podoba się

Przymierzaliscie w domu czy juz w samochodzie? Bo u nas tez od wczoraj king plus stoi, ale na razie w domu. Posadzilam Natalke, przypielam pasami. Przez chwile bylo ok, ale szybko jej sie znudzilo i chciala wyjsc. Ale w starym foteliku byloby to samo, a w samochodzie jezdzi bez protestow, wiec jestem dobrej mysli :-)

Przymierzaliscie w domu czy juz w samochodzie? Bo u nas tez od wczoraj king plus stoi, ale na razie w domu. Posadzilam Natalke, przypielam pasami. Przez chwile bylo ok, ale szybko jej sie znudzilo i chciala wyjsc. Ale w starym foteliku byloby to samo, a w samochodzie jezdzi bez protestow, wiec jestem dobrej mysli :-)

nie u nas już w samochodzie - Julka wczoraj pierwszy raz jechała

ja z innej beczki: ktoś kupował lovi 360? Kwiatuszku, dobrze pamiętam, że Tymek ma? Jak sobie radzi. Chcę Anielce kupić, a nie wiem czy nie za wcześnie. Najwyżej na razie kupię same uszczelki i wymienię w Maniowym i sprawdzę, bo ona ma ten największy a nie chcę jej go całkiem zabierać, bo na podróże i wyjścia jest bardzo dobry

Ja kupiłam ten 360 i jest to kolejny niekapek,którego Maja nie chce, ale mam nadzieję,że w końcu załapie. Stawiam go obok jak się bawi,ale jakoś jej nie kręci. Na razie go tylko podnosi i patrzy jak się w nim soczek przelewa. Tak sobie myślę,że może przez przypadek załapie i może jej się spodoba.

reklama
Ulanka - u nas Ola nie ma jeszcze swojego ale jak gdzieś dorwie Szymka to z niego bez problemu pije , tylko musi być pełno nalane bo nie umie go sobie tak mocno przechwylić i sie napic , mam ten zielony z rączkami od 12 micha chyba on jest .

Do góry