reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Ja jestem fanatyczną fanką Hiszpanów :-D:-p:-D
Zaś mąż lubi szwedzkie marki, więc Niemiec u nas odpada :-D no chyba, że Audica.

Ostatnia edycja:
reklama
he he he ja mam starą Polówkę prosto z niemiec od pierwszego właściciela kupioną :-D i 99% części jest fabryczna :szok: autko jeszcze nigdy mnie nie zawiodło nie ważne jaka pogoda. Moja kochana Polóweczka :-D
Mąż ma służbową Kia Ceed i też jesteśmy zadowoleni ;-)

he he he ja mam starą Polówkę prosto z niemiec od pierwszego właściciela kupioną :-D i 99% części jest fabryczna :szok: autko jeszcze nigdy mnie nie zawiodło nie ważne jaka pogoda. Moja kochana Polóweczka :-D
Mąż ma służbową Kia Ceed i też jesteśmy zadowoleni ;-)

Kia wywołuje uśmiech na mojej twarzy , bo taka jedna moja była szefowa sobie kupiła ( ale nos zadzierała że ma nowe auto ) a że prawko miała krótko to sie nie zmieściłA między autobus a śmieciarkę i cały bok skasowała .. nawe reklamowane 7 lat gwarancji jej nie pomogło:-D:-D więc jak widzę to auto zawsze mi się ona przypomina .

Niemiecka jakość i solidność są OK, ale... brak im tego pazura... w designie.
Mazda 6 jest śliczna, ale to Japoniec, więc nie wiem, nie wiem :laugh2:

Rozumiem, że szefowa nie była na topie?

A chłopaki sie z niej w pracy nabijali i robili zakłady o pierwsza stłuczke he he . bo wiadomo młody kierowca różnie bywa .
No to miała kumulacje bo takiej stłuczki jej nie wróżyliśmy .

reklama
ja tez z twarza mam podobny problem jak Wronka, do tego cere mam okropnie tlusta i szara...a na dobry podklad dla mnie trafilam przypadkiem, to podklad z Manhattanu, matujacy, taki w czarnym opakowaniu, jak dla mnie ok, moja siostra kiedys podpatrzyla u mnie i tez sobie chwali a ma buzzie duzo gorsza ode mnie..

tusze z maybellinu polecam, dla mnie super byl define lash czy jakos tak, jest w wersji zielonej i rozowej i dla mnie lepszy byl ten w rozowym opakowaniu, collosal tez nawet nawet.. z astora super byl dla mnie volume artist...
tusz to obok podkladu dla mnie najwazniejszy kosmetyk, lubie miec dlugie, grube i podkrecone rzesy:)

dzieki dziewczyny za opinie o MM

Do góry