reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
he he he ja mam starą Polówkę prosto z niemiec od pierwszego właściciela kupioną i 99% części jest fabryczna autko jeszcze nigdy mnie nie zawiodło nie ważne jaka pogoda. Moja kochana Polóweczka
Mąż ma służbową Kia Ceed i też jesteśmy zadowoleni ;-)
Ja jestem fanatyczną fanką Hiszpanów
No jakąś maździne bym przytuliła nie powiem , ale jak niemca mam za darmo z paliwem za free , to darowanemu koniowi się z zęby nie zaglada . Zresztą małżon jakoś zawsze u niemiaszków tyrał
he he he ja mam starą Polówkę prosto z niemiec od pierwszego właściciela kupioną i 99% części jest fabryczna autko jeszcze nigdy mnie nie zawiodło nie ważne jaka pogoda. Moja kochana Polóweczka
Kia wywołuje uśmiech na mojej twarzy , bo taka jedna moja była szefowa sobie kupiła ( ale nos zadzierała że ma nowe auto ) a że prawko miała krótko to sie nie zmieściłA między autobus a śmieciarkę i cały bok skasowała .. nawe reklamowane 7 lat gwarancji jej nie pomogło więc jak widzę to auto zawsze mi się ona przypomina .
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
jakoś ci sie nie dziwie sama rże do monitora
Katik
...jestem mamą...
ze tak sie wetne w dyskusje:Ja jestem fanatyczną fanką Hiszpanów
Zaś mąż lubi szwedzkie marki, więc Niemiec u nas odpada no chyba, że Audica.
ja rowniez gustuje w Hiszpanach. Mezczyznach, by nie bylo niedomowien.
reklama
ja tez z twarza mam podobny problem jak Wronka, do tego cere mam okropnie tlusta i szara...a na dobry podklad dla mnie trafilam przypadkiem, to podklad z Manhattanu, matujacy, taki w czarnym opakowaniu, jak dla mnie ok, moja siostra kiedys podpatrzyla u mnie i tez sobie chwali a ma buzzie duzo gorsza ode mnie..
tusze z maybellinu polecam, dla mnie super byl define lash czy jakos tak, jest w wersji zielonej i rozowej i dla mnie lepszy byl ten w rozowym opakowaniu, collosal tez nawet nawet.. z astora super byl dla mnie volume artist...
tusz to obok podkladu dla mnie najwazniejszy kosmetyk, lubie miec dlugie, grube i podkrecone rzesy
dzieki dziewczyny za opinie o MM
tusze z maybellinu polecam, dla mnie super byl define lash czy jakos tak, jest w wersji zielonej i rozowej i dla mnie lepszy byl ten w rozowym opakowaniu, collosal tez nawet nawet.. z astora super byl dla mnie volume artist...
tusz to obok podkladu dla mnie najwazniejszy kosmetyk, lubie miec dlugie, grube i podkrecone rzesy
dzieki dziewczyny za opinie o MM
Podziel się: