reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Inglot ma powalające ceny ? To gdzie TY je kupujesz ?
Jak się wlezie do CH to takie jedne w tańszych , poza jakąś nasza viperą czy evelinem

Ja z isa dora miałam kiedyś jakiś cień i pamiętam że był super

Aniam, że tak delikatnie nadmienię, że to co dla Ciebie może nie jest ceną powalającą, dla kogoś może być.
A Inglot wg mnie nijak ma ustawioną cenę do jakości, bo jakość kiepska, a cenę zaczyna być widać :-) no, ale chcą zarabiać :-D

Też nienawidzę, jak mi się kłaki do czegokolwiek czepiają :-D dlatego na wietrze noszę związane i pod kaszkiecikiem, o ;-)

izabela - a twoj W to co z inglota uzywa??
buhahahahaha... Justa, no ja Cię proszę!!! :-D

Rimmla też lubię, ostatnio zakupiłam kilka lakierów- cud, miód i malina :-) jak ktoś pazurki maluje, to mogę polecić.

Aniez - zalezy pewnie gdzie się też tego inglota kupuje , bo jak na takim stoisku w CH to jakoś muszą na ten czynsz zarobić , jak w zwykłej małomiasteczkowej drogerii to są to tanie kosmetyki ( porównując do innych )

Katik - no tak zapaciane bryle .. skąd ja to znam he he

Justa nie nie używa :-D:-D:-D
AniezDobrze gadasz dokładnie co dla niektórych jest pryszczem dla nas zwykłych wyjadaczy chleba jak to aniam pisala moze juz nie :-) ale nie mnie osądzać :)Ja chyba wypróbowałam wszystkie firmy i tylko po inglocie uczulenia nie mam i pani mi wszystko idealnie dobrała.
Aniamno ta moja drogeria to tak małomiatseczkowa i za podkład daję 54zł i wcale to nie centrum handlowe jest ;-)

Ojjj włosów lepiących się do błyszczyka ja także nie znoszę! Brrr..:/

Jeśli chodzi o kosmetyki to od 18 roku życia jestem wierna Oriflame, a że mam je praktycznie za darmo to nie pamiętam kiedy w drogerii byłam. Jeśli już tam idę to po szampon kloryzujący do włosów:-D O cieniach inglota słyszałam, że fajne, jakieś takie co to piramidę można z nich robić, jedne w drugie się wkręca.

A tusz do rzęs jaki polecacie? Na wyraźnym efekcie mi zależy, bo taki dzienny to mam wonder by Oriflame, który polecam!! Doskonałośc roku z resztą dostał.

a ja uzywam tuszu pogrubiajacego color trend z Avonu:) i wierna tej firmie jestem juz pare lat hehe:) praktycznie z tego samego wzgledu co elvie:)

Justa nie nie używa :-D:-D:-D
AniezDobrze gadasz dokładnie co dla niektórych jest pryszczem dla nas zwykłych wyjadaczy chleba jak to aniam pisala moze juz nie :-) ale nie mnie osądzać :)Ja chyba wypróbowałam wszystkie firmy i tylko po inglocie uczulenia nie mam i pani mi wszystko idealnie dobrała.
Aniamno ta moja drogeria to tak małomiatseczkowa i za podkład daję 54zł i wcale to nie centrum handlowe jest ;-)

To dawno chyba nic od nich nie miałam , pamietam inglota jako tańsza firmę . to się skubani wycenili .
Ja kupuje za 60 zł z clinique podkład bo mam taką zniżkę . ale mój wystarcza na długo długo bo ja się praktycznie nie maluje .
Czysty zysk :)
A jestem takim samym wyjadaczem chleba jak TY , poprostu nie można wszystkich brać jedną miarką ;-) że jak coś ma drogiego to od razu snob :tak:

Elvie co do wozkow to ja bylam zdecydowana na maclarena xlr ale po obejrzeniu w sklepie skonczylo sie na xt. Uwazam ze xlr troche duzy jak na spacerowke tym bardziej jezeli ma sluzyc na wiosne i lato. Spiworka ani okrycia na nozki nie ma. I cena tez duzo fajniejsza mi sie wydaje:) W kazdym badz razie i ja i Laurka (on troche mnie bo pasow nie lubi hehe) zadowolona :)

reklama
Kittek poptzrylam teraz na aukcje tych bucikow i ten sprzedawca ma sklep 10min spacerkiem ode mnie-dziekuje przynjamniej juz wiem gdzie kupimy pierwsze butki dal niuni.

Do góry