reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Inglot ma powalające ceny ? To gdzie TY je kupujesz ?
Jak się wlezie do CH to takie jedne w tańszych , poza jakąś nasza viperą czy evelinem

Ja z isa dora miałam kiedyś jakiś cień i pamiętam że był super

Aniam, że tak delikatnie nadmienię, że to co dla Ciebie może nie jest ceną powalającą, dla kogoś może być.
A Inglot wg mnie nijak ma ustawioną cenę do jakości, bo jakość kiepska, a cenę zaczyna być widać :-) no, ale chcą zarabiać :-D

Też nienawidzę, jak mi się kłaki do czegokolwiek czepiają :-D dlatego na wietrze noszę związane i pod kaszkiecikiem, o ;-)

izabela - a twoj W to co z inglota uzywa??
buhahahahaha... Justa, no ja Cię proszę!!! :-D

Rimmla też lubię, ostatnio zakupiłam kilka lakierów- cud, miód i malina :-) jak ktoś pazurki maluje, to mogę polecić.

Aniez - zalezy pewnie gdzie się też tego inglota kupuje , bo jak na takim stoisku w CH to jakoś muszą na ten czynsz zarobić , jak w zwykłej małomiasteczkowej drogerii to są to tanie kosmetyki ( porównując do innych )

Katik - no tak zapaciane bryle .. skąd ja to znam he he

Justa nie nie używa :-D:-D:-D
AniezDobrze gadasz dokładnie co dla niektórych jest pryszczem dla nas zwykłych wyjadaczy chleba jak to aniam pisala moze juz nie :-) ale nie mnie osądzać :)Ja chyba wypróbowałam wszystkie firmy i tylko po inglocie uczulenia nie mam i pani mi wszystko idealnie dobrała.
Aniamno ta moja drogeria to tak małomiatseczkowa i za podkład daję 54zł i wcale to nie centrum handlowe jest ;-)

Ojjj włosów lepiących się do błyszczyka ja także nie znoszę! Brrr..:/

Jeśli chodzi o kosmetyki to od 18 roku życia jestem wierna Oriflame, a że mam je praktycznie za darmo to nie pamiętam kiedy w drogerii byłam. Jeśli już tam idę to po szampon kloryzujący do włosów:-D O cieniach inglota słyszałam, że fajne, jakieś takie co to piramidę można z nich robić, jedne w drugie się wkręca.

A tusz do rzęs jaki polecacie? Na wyraźnym efekcie mi zależy, bo taki dzienny to mam wonder by Oriflame, który polecam!! Doskonałośc roku z resztą dostał.

a ja uzywam tuszu pogrubiajacego color trend z Avonu:) i wierna tej firmie jestem juz pare lat hehe:) praktycznie z tego samego wzgledu co elvie:)

Justa nie nie używa :-D:-D:-D
AniezDobrze gadasz dokładnie co dla niektórych jest pryszczem dla nas zwykłych wyjadaczy chleba jak to aniam pisala moze juz nie :-) ale nie mnie osądzać :)Ja chyba wypróbowałam wszystkie firmy i tylko po inglocie uczulenia nie mam i pani mi wszystko idealnie dobrała.
Aniamno ta moja drogeria to tak małomiatseczkowa i za podkład daję 54zł i wcale to nie centrum handlowe jest ;-)

To dawno chyba nic od nich nie miałam , pamietam inglota jako tańsza firmę . to się skubani wycenili .
Ja kupuje za 60 zł z clinique podkład bo mam taką zniżkę . ale mój wystarcza na długo długo bo ja się praktycznie nie maluje .
Czysty zysk :)
A jestem takim samym wyjadaczem chleba jak TY , poprostu nie można wszystkich brać jedną miarką ;-) że jak coś ma drogiego to od razu snob :tak:

Elvie co do wozkow to ja bylam zdecydowana na maclarena xlr ale po obejrzeniu w sklepie skonczylo sie na xt. Uwazam ze xlr troche duzy jak na spacerowke tym bardziej jezeli ma sluzyc na wiosne i lato. Spiworka ani okrycia na nozki nie ma. I cena tez duzo fajniejsza mi sie wydaje:) W kazdym badz razie i ja i Laurka (on troche mnie bo pasow nie lubi hehe) zadowolona :)

reklama
Kittek poptzrylam teraz na aukcje tych bucikow i ten sprzedawca ma sklep 10min spacerkiem ode mnie-dziekuje przynjamniej juz wiem gdzie kupimy pierwsze butki dal niuni.

Do góry