reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

widze ze gadka o aparatach, my tez polecamy nikona mam tez ten D90 i cena jego byla kolo 1000 euro, to zalezy tez z jakim obiektywem sie kupi, osobiscie odradzam firme canon... co mielismy z tej firmy to wszystko byl szajs a ceny niezle wygorowane...
co do kamer to mam ta nowa od sony i tak jak ona kameruje to w szoku jestem, cudowny obraz, tak czysto i wyraznie ze nadziwic sie nie moge.

kittek sliczne te butki, cudowne
Ja też mam właśnie tą nową śliczny obraz

reklama
Nie kupujcie czasem sony alfa, przereklamowane, drogie cholerstwo.
he he, my mamy alfe wlasnie. popieram, ze przereklamowana jest. nasza ma juz prawie 3 lata wiec kupiona byla jeszcze przed tym bumem na alfy. najwiekszy bol z nia mamy taki, ze ma 2 obiektywy - jeden do zblizem, 2gi do duzych odleglosci. ja tam za duzo o fotografowaniu nie wiem, ale wqrza mnie to ze musze obiektym zmieniac jak chce cyknac cos co jest daleko. tak wiec sony mowimy zdecydowane nie! musimy sobie nowy kupic, ale jakos przybrac sie do tego nie mozemy... jak bede kupowac to tylko nikon i nic innego.

poszukuję dobrej ceny na Bebiko2 i kaszki bobovita albo nestle czy któraś z was coś słyszała o takowej promocji??
tak jak elvie pisala, w tesco maja zdaje sie ze do 9go lutego jest ta oferta.

a ja nie dla dziecka ale dla siebie zakupiłam nowy tusz do rzęs bo to co miałam to po kilku urzyciach wyschło :wściekła/y: teraz mam z IsaDory hipoalergiczny w brązie :-D
znalazłam cienie które mi się podobają (zieleń i granatowy ale śliczny) ale cena za jeden mnie powaliła i musze trochę poczekać żeby móc sobie kupić.
No i pani na moją prośbię co zrobić z moją buźką która zaczyna mieć różne dziwne reakcje (robi się miejscami czerwona, mam krosty jak nastolatka ;-)) i z zastrzeżeniem że nei cierpie tapet i raczej podkłady i pudry odpadają poleciła mi z też z IsaDory kamuflarz... spróbowałam i wyglądał ciekawie :tak: a to już sukces... jeszcze się musze nad tym zastanowić i chyba 18-go wybiore się do tej drogerii bo mają tam spotkania z wizarzystką i zobaczymy co ona wymodzi i wymyśli :-p

reklama
Do góry