reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Ja używam kosmetyków INGLOT i jestem tez super zadowolona, chociaż ceny też powalające, ale mój W się nie buntuje bo tez lubi tę firmę :)

reklama
Iza ja mam z inglota cienie i taki preparat do utrwalania cieni żeby mi np. na basenie nie spłynęły ;-) i jestem super zadowolona ale niestety nie mieli brązowego tuszu a ja w czarnym to wyglądam jak mara jakaś posępna :-p dlatego zdecydowałam się na IsaDorę bo tańsza niż Burżuj ;-) a lepsza ponoć więc się skusiłam :-D

Ja używam kosmetyków INGLOT i jestem tez super zadowolona, chociaż ceny też powalające, ale mój W się nie buntuje bo tez lubi tę firmę :)

Inglot ma powalające ceny ? To gdzie TY je kupujesz ?
Jak się wlezie do CH to takie jedne w tańszych , poza jakąś nasza viperą czy evelinem

Ja z isa dora miałam kiedyś jakiś cień i pamiętam że był super

dziewczyny potrzebuje MM ktore jak najmniej "pachnie" mlekiem... latem wyprobowalam praktycznie wszystkie dostepne mleka ale nie pamietam niestety intensywnosci zapachow...
bede wdzieczna za opinie

nata - gratuluje dobrej aukcji, sliczne ciuszki
izabela - a twoj W to co z inglota uzywa??
tez nieraz cos tam mialam od isadora i ogolnie tez zadowolona bylam, a ten inglot to myslalam ze to taka tansza firma jest...
marta - nie pomoge, ja uzywam niemieckie beba i daje strasznie na mleko...

nata, ciuszki super. I w sumie taniocha, fajnie Ci sie udalo.
Marta, ja Poli daje Bebiko, ale jak dla mnie ono smierdzi paskudnie! W gorszym dniu az mi sie podnosi jak sie przypadkiem zaciagne przy robieniu mleka.

A ja glownie kosmetykow Rimmel uzywam.
Po przyjezdzie do Uk pracowalam dla Rimmela przez kilka miesiecy, i jakos tak sie na nich przezucilam. Teraz jestem wierna.

W sumie to ja ostatnio nic nie używam .. do siedzenia w domu mi nie potrzebne .. ale dziś wypełzłam na ten wiatr.. pomalowana błyszczykiem .. jak ja kocham włosy przyklejone do ust !! też tak macie ? he he .

Nata - bardzo ładne rzeczy .

reklama
W sumie to ja ostatnio nic nie używam .. do siedzenia w domu mi nie potrzebne .. ale dziś wypełzłam na ten wiatr.. pomalowana błyszczykiem .. jak ja kocham włosy przyklejone do ust !! też tak macie ? he he .
.
hahaha
tez tak mam
a juz mega wqrwu dostaje, jak potem te wlosy z blyszczyku packaja mi okulary :-D

Do góry