reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Katik D90 w zależności chyba od tego z jakim obiektywem kosztuje od 2500 do 4000 tyś... więc byśmy musieli pomyśleć. Bo w tym roku chcemy gdzieś wyjechać na wczasy plus jeszcze kilka wydatków więc się nie zmieścimy...
a D70 około 1000zł,ale chyba już ich nie sprzedają.

Ja bym chciała coś pomiędzy :)

reklama
Wiem, wiem pełno mnie tu ostatnio na zakupowym,ale nie mogłam się powstrzymać. Zobaczcie na te butki:

albo te:

albo te:

są cudne (firma jack and lily)
JACK AND LILY - COLLECTION

Tylko kurde czemu tylko w Stanach je sprzedają???

Edit:
w innych krajach też,ale w Polsce chyba nie...

a jednak w Polsce można nawet takie kupić z tej firmy:
buciki-jack-and-lily.jpg

Ostatnia edycja:
Buty... hmmmmm ;-)

Kittkowa, jak juz pisalysmy -Nikony sa godne polecenia. my teraz mamy D70, Nata pisala ze ma D90. Nie wiem jak to dokladnie cenowo w Polsce wychodzi, ale mysle , ze D70 samo body za okolo 1000 zl kupisz+ obiektyw. Moze w granicach 1500 bys sie zamknela. D90 natomiast pewnie w granicach 1000 wiecej, wszystko zalezy id tego jaki obiektyw do tego dokupisz.
Generalnie ja bym stawiala na Nikona.

Moj ojciec ma Canona, ale nie wiem ktorego, niby zadowolony jest, ale on akurat z tych co mala roznice widza w lepszym a gorszym, bo funkcje robienia zdjec spelnia kazdy.

no, jestem wiec zbedna w tym temacie :-)

Piękne te butki ale chyba jednak zostanę przy emelu:-D:-D:-D
w wawie jest taki sklep ( nie wiem kto tam kupuje ) że takie balerinki na pierwsze kroczki kosztują ok 400zł :szok::szok: były też emu dla dzieci za 600:-D:-D
rajstopki para kosztują 90zł . No ale skoro sklep jest i to długo to chyba jednak ktoś zakupy tam robi.

Ja dzis poszłam kupić małemu kapcie w moim sklepie nie było , to ide do takiego obok , pani mi wyciaga takie jak kupuje zwykle i nawet tej samej firmy tylko za 50 zł ( kupowałam za 20 zł zwykle ) i mi wmawia ze te mają specjalną wkładkę antybakteryjną :-D:-D to się uśmiałam jelenia szukała chyba:-D
Poszłam sklep dalej i kupiłam befado za całe 24 zł

reklama
widze ze gadka o aparatach, my tez polecamy nikona mam tez ten D90 i cena jego byla kolo 1000 euro, to zalezy tez z jakim obiektywem sie kupi, osobiscie odradzam firme canon... co mielismy z tej firmy to wszystko byl szajs a ceny niezle wygorowane...
co do kamer to mam ta nowa od sony i tak jak ona kameruje to w szoku jestem, cudowny obraz, tak czysto i wyraznie ze nadziwic sie nie moge.

kittek sliczne te butki, cudowne

Do góry