reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Laski,
wybieram spacerówkę. Ma być lekka, typu parasolka.
No i zastanawiam się między trzema:
Esprit Jet Garden Party - DOSTAWA GRATIS (1439493821) - Aukcje internetowe Allegro
Maclaren techno XLR model 2011r NOWY! (1447316115) - Aukcje internetowe Allegro
http://allegro.pl/silver-cross-dazzle-folia-w-wa-wyprzedaz-i1441949882.html

Pomożecie?:-)

Maclarena chciałabym w wersji czekoladowo-różowej;-)
No i na sezon jesień-zima mam już spacerówkę x-landera, więc śpiworek mi jest zbędny, bo i tak stwierdziłam, że maclaren się na zimę nie nadaje. Nie wiem jednak jakie opinie ma ten esprit i czy to dobre wózki? Silver Cross - wiadomo, że super firma i ma rewelacyjne gondole, ale spacerówki ..?

Ostatnia edycja:
Salamadra jeśli możesz to doradź mi czy za ok 2000zł kupię w miarę dobrą lustrzankę na codzienne potrzeby :) Raczej nie będę robić zdjęć z mega zoomem motylkom, kwiatkom czy mrówkom :) Będę wdzięczna za opinię!

dobra, przerzucam pytanie z zadbanych mamus tutaj:

Salamandra, czy Ty albo maz macie dobre rozeznanie w lustrzankach z mozliwoscia nagrywania filmow????
Moj maz zdecydowany jest na ten aparat, czy to dobry wybor?
Nikon D7000 + AF-S DX 18-105 MM VR LENS review cheap prices D7000 + AF-S DX 18-105 MM VR LENS Nikon best buy discount online uk shop

Elvie od razu odradzę Ci silver crossa. tapicerka marnej jakości , ładni wyglada jak jest nowy . Widziałam kilka w wawie , takich takich dość zniszczonych i to samo w necie wyczytałam jak szukałam wózka dla SZymka , choć ładny jest .

Kto robi te wózki esprit ? Nie hauck czasem ?

dobra, przerzucam pytanie z zadbanych mamus tutaj:

Salamandra, czy Ty albo maz macie dobre rozeznanie w lustrzankach z mozliwoscia nagrywania filmow????
Moj maz zdecydowany jest na ten aparat, czy to dobry wybor?
Nikon D7000 + AF-S DX 18-105 MM VR LENS review cheap prices D7000 + AF-S DX 18-105 MM VR LENS Nikon best buy discount online uk shop

Ja sie nie znam na aparatach ale chrzestny SZymka co się fotografią zajmuje tylko nikonami robi i twierdzi że to najlepsze aparaty

My też mamy nikona i jesteśmy zadowoleni. Mój fotograf też uważa, że to najlepsze aparaty.

aniam - dzięki za info o tapicerce. No to wybieram między espritem ([FONT=Arial, sans-serif]Produkt wyprodukowany przez niemiecką firmę ESPRIT z grupy Hauck[/FONT]) i maclarenem.

Czy można kupić maclarena bez śpiworka? Dla mnie on zupełnie zbędny a pewnie cenę podbija.

Ostatnia edycja:
My też mamy nikona i jesteśmy zadowoleni. Mój fotograf też uważa, że to najlepsze aparaty.

aniam - dzięki za info o tapicerce. No to wybieram między espritem ([FONT=Arial, sans-serif]Produkt wyprodukowany przez niemiecką firmę ESPRIT z grupy Hauck[/FONT]) i maclarenem.

Czy można kupić maclarena bez śpiworka? Dla mnie on zupełnie zbędny a pewnie cenę podbija.

pewnie że można poszukaj XLR ma tylko wkładkę taką na siedzisko , XT jej nie ma , a to wogóle chyba nie spiworek tylko okrycie na nóżki w tych wózkach jest .

można kupić tylko zobacz tu np kosztuje tyle samo co z ..
http://www.tosia.pl/sklep/product/p/149/maclaren,techno,xlr.html#
dziwne może ten kolor taki dobrze się sprzedający że tak przegonaja

Ostatnia edycja:
Aniam, my teraz tez mamy Nikona, lustrzanke, i jestesmy bardzo zadowoleni.
Teraz poprostu chcemy zmienic, na lepszy sprzet, oraz by mial mozliwosc nagrywania filmow.

reklama
Do góry