reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Laski,
wybieram spacerówkę. Ma być lekka, typu parasolka.
No i zastanawiam się między trzema:
Esprit Jet Garden Party - DOSTAWA GRATIS (1439493821) - Aukcje internetowe Allegro
Maclaren techno XLR model 2011r NOWY! (1447316115) - Aukcje internetowe Allegro
http://allegro.pl/silver-cross-dazzle-folia-w-wa-wyprzedaz-i1441949882.html

Pomożecie?:-)

Maclarena chciałabym w wersji czekoladowo-różowej;-)
No i na sezon jesień-zima mam już spacerówkę x-landera, więc śpiworek mi jest zbędny, bo i tak stwierdziłam, że maclaren się na zimę nie nadaje. Nie wiem jednak jakie opinie ma ten esprit i czy to dobre wózki? Silver Cross - wiadomo, że super firma i ma rewelacyjne gondole, ale spacerówki ..?

Ostatnia edycja:
Salamadra jeśli możesz to doradź mi czy za ok 2000zł kupię w miarę dobrą lustrzankę na codzienne potrzeby :) Raczej nie będę robić zdjęć z mega zoomem motylkom, kwiatkom czy mrówkom :) Będę wdzięczna za opinię!

dobra, przerzucam pytanie z zadbanych mamus tutaj:

Salamandra, czy Ty albo maz macie dobre rozeznanie w lustrzankach z mozliwoscia nagrywania filmow????
Moj maz zdecydowany jest na ten aparat, czy to dobry wybor?
Nikon D7000 + AF-S DX 18-105 MM VR LENS review cheap prices D7000 + AF-S DX 18-105 MM VR LENS Nikon best buy discount online uk shop

Elvie od razu odradzę Ci silver crossa. tapicerka marnej jakości , ładni wyglada jak jest nowy . Widziałam kilka w wawie , takich takich dość zniszczonych i to samo w necie wyczytałam jak szukałam wózka dla SZymka , choć ładny jest .

Kto robi te wózki esprit ? Nie hauck czasem ?

dobra, przerzucam pytanie z zadbanych mamus tutaj:

Salamandra, czy Ty albo maz macie dobre rozeznanie w lustrzankach z mozliwoscia nagrywania filmow????
Moj maz zdecydowany jest na ten aparat, czy to dobry wybor?
Nikon D7000 + AF-S DX 18-105 MM VR LENS review cheap prices D7000 + AF-S DX 18-105 MM VR LENS Nikon best buy discount online uk shop

Ja sie nie znam na aparatach ale chrzestny SZymka co się fotografią zajmuje tylko nikonami robi i twierdzi że to najlepsze aparaty

My też mamy nikona i jesteśmy zadowoleni. Mój fotograf też uważa, że to najlepsze aparaty.

aniam - dzięki za info o tapicerce. No to wybieram między espritem ([FONT=Arial, sans-serif]Produkt wyprodukowany przez niemiecką firmę ESPRIT z grupy Hauck[/FONT]) i maclarenem.

Czy można kupić maclarena bez śpiworka? Dla mnie on zupełnie zbędny a pewnie cenę podbija.

Ostatnia edycja:
My też mamy nikona i jesteśmy zadowoleni. Mój fotograf też uważa, że to najlepsze aparaty.

aniam - dzięki za info o tapicerce. No to wybieram między espritem ([FONT=Arial, sans-serif]Produkt wyprodukowany przez niemiecką firmę ESPRIT z grupy Hauck[/FONT]) i maclarenem.

Czy można kupić maclarena bez śpiworka? Dla mnie on zupełnie zbędny a pewnie cenę podbija.

pewnie że można poszukaj XLR ma tylko wkładkę taką na siedzisko , XT jej nie ma , a to wogóle chyba nie spiworek tylko okrycie na nóżki w tych wózkach jest .

można kupić tylko zobacz tu np kosztuje tyle samo co z ..
http://www.tosia.pl/sklep/product/p/149/maclaren,techno,xlr.html#
dziwne może ten kolor taki dobrze się sprzedający że tak przegonaja

Ostatnia edycja:
Aniam, my teraz tez mamy Nikona, lustrzanke, i jestesmy bardzo zadowoleni.
Teraz poprostu chcemy zmienic, na lepszy sprzet, oraz by mial mozliwosc nagrywania filmow.

reklama
Do góry