reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
racja, muszę poszukać

Anna wpisz w googlach Emel Katowice i ci wyskoczy ;-) ja tak wpisałam Rybnik i już wiem gdzie mam szukac ich butków :-D
Na razie nie będę butków nawet do nauki chodzenia kupować raczej poszukam skarpetek z pełnym absem ale na wiosnę jak juz będzie dreptał to jak najbardziej kupię będzie miał do chodzenia po dworze... tylko kurcze wtedy to już chyba z twardą podeszwą? jeju nie pamiętam jak kupowalam dla J. :eek: :zawstydzona/y:

A to ci nowinki cukrowe... Czyli warto ogladac takie programy, by w tyle z wiedza nie zostawac

jutro ide do kolezanki parasolke obejrzec. za 100 chce sprzedac. nie wiem co to za cudo. jak zakupie to sie pochwale. Nie mamy chwilowo auta i musimy pozyczac. Wkurza mnie to. a, ze wole byc niezalezna musze miec parasolke by w pks sie jakos zapakowac jak najdzie mnie ochota na wojaze

O obuwniczy zahaczylam w sobote, bo musialam sobie szpile kupic na bal i przy okazji przyjrzalam sie bucikom dla Adama. Marki, ktore tu sprzedaja nic mi nie mowia. jedyne co sprzedawczyni byla w stanie mi powiedziec to tyle, ze butki sa ortopedyczne. No oki,ale 20 zl kosztowaly, wiec czegos im brak, ale nic wiecej sie nie dowiedzialam

Ja o butach dla Młodszej nawet nie myślę. Takich numerów chyba nie produkują. Na nią skarpetki na 6 miesięcy są w sam raz! Przeciwieństwo Starszej pod tym względem

Salamandra, nawet jeśli z nimi wszystko ok (choć za tą cenę nie wierzę, żeby one były ortopedyczne), to buty ortopedyczne są tylko dla dzieci z wadami ortopedycznymi. Dla zdrowych ewentualnie "profilaktyczne", ale o to też temat rzeka

Salamadra jeśli możesz to doradź mi czy za ok 2000zł kupię w miarę dobrą lustrzankę na codzienne potrzeby :) Raczej nie będę robić zdjęć z mega zoomem motylkom, kwiatkom czy mrówkom :) Będę wdzięczna za opinię!

Anna wpisz w googlach Emel Katowice i ci wyskoczy ;-) ja tak wpisałam Rybnik i już wiem gdzie mam szukac ich butków :-D
Na razie nie będę butków nawet do nauki chodzenia kupować raczej poszukam skarpetek z pełnym absem ale na wiosnę jak juz będzie dreptał to jak najbardziej kupię będzie miał do chodzenia po dworze... tylko kurcze wtedy to już chyba z twardą podeszwą? jeju nie pamiętam jak kupowalam dla J. :eek: :zawstydzona/y:

zobacz te emela roczki na stronie one mają twarda w sensie że sa do łażenie ale bardzo fajnie się zgina ta podeszwa .

salamandra - dobre buty czy kapcie irtopedyczne kosztują dużo drozej niż zwykłe buty dla dzieci z lepsze półki , np u mnie w sklepie kapcie zwykłe 20 zł a ortopedyczne stoją obok za 60 zł , wiec pewnie buty sa tym bardziej droższe .

reklama
super są te butki emela- bardzo łądne :)
ja nie wiem co z butami- zanim zakupie pójdziemy do ortopedy bo Antos już nieco mniej ale jednak koślawi lewą stópkę...:/wizyte mamay na 29-go marca

Do góry