reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

dziekuje kochane za odp... :tak::tak::tak:

jeszcez niedawno pisalam ze nie moglam znalezc fajnych spodni na allegro a tu jednak sa :-):-) wczoraj znalazlam... :-) hihihi sa 2 pary i to bardziej rurki... no moze nie tak doslownie rurki ale nie sa az tak szerokie na koncach jak to inne spodnie... babeczka miala 2 rodzaje jeansow co mi sie podobaly ale dzisiaj widze ze sa tylko jednego rodzaju... prawdopodobnie aukcja sie skonczyla ale zapewne znow je wystawi... jesli chcecie to zobaczcie sobie... te co link wkleje sa na 2 guziki ale byly jeszcez jedne co byly na jeden guziczek... ja jak bede w polsce to musze obowiazkowo sie przejechac tdo tej babeczki bo w sumie blisko mam a niee chce kupowac przez neta na chybil trafil bo z rozmiarami roznie jest...
wydaje mi sie ze beda super na zime... bo nie lubie miec mokrych jeansow tym bardziej ze tu w uk to prawie caly czas pada... a te spodnie sobie wsadze w kozaki

to sa te pierwsze:
Ciążowe spodnie Nikol roz. 38 i inne (743982451) - Aukcje internetowe Allegro

Jak wystawi te na jeden guziczek to wam wkleje...

reklama
Mi one zupełnie na ciążowe nie wyglądają, zwykłe jeansy z doszytą gumką. Mogą uciskać wg mnie brzuch, bo nie są wcale takie płytkie. Masz rację, najlepiej na żywo zobaczyć;-)

Mi one zupełnie na ciążowe nie wyglądają, zwykłe jeansy z doszytą gumką. Mogą uciskać wg mnie brzuch, bo nie są wcale takie płytkie. Masz rację, najlepiej na żywo zobaczyć;-)

wlasnie te drugie wygladaly na ,,nizsze''... juz nie pamietam czy byly na 1 guzik czy wcale nie mialy... w kazdym badz razie ladne byly... i tak wygladaly ze sa przyciete na brzuszek... i widaac bylo ze na 100% nie uciskaja... ale tak jak pisalam... mam blisko do sieradza wiec sie wybiore i przymierze... te co teraz ich nie ma na aukcji to napewno kupie a te co link wkleilam to nie wiem... zobacze jak beda ,,lezec''

Moja koleżanka kupiła sobie 2 pary super jeansów ciążowych w lumpexie, 20zł/szt.
Jedne miały guziki na długości całego brzuszka i z boku taką regulację jak przy ogrodniczkach, a drugie klasyczne, ale z troczkami regulującymi obwód brzucha.

jeszcze widzialam cos wczeniej ze zastanawialyscie sie nad wozkiem... jak zapytalam kumpeli... ona ma sprawdzony i jej chlopczyk ma juz przeszlo roczek... bardzo polecala mi x-lander... mowi ze sa swietne i ma duzo miejsca w srodku... mowi ze spacerowke uzywa teraz i maly ma duzo miejsca w srodku... mowila ze jest troszke szerszy niz innej marki... no i mowila ze ona poleca papowane, skretne kola... a i mowila ze x-lander ma niefajny fotelik... mowila zeby kupic x-lander z fotelikiem maxi cosi... jego mozna tez zamocowac na stelazu i jest maly wozyczek...

tutaj link :

X-LANDER XA 08+GONDOL+FOTELIK MAXI-COSI CITY+FOLIA (735290415) - Aukcje internetowe Allegro

x-lander wygląda porządnie, ładny wózek, ale nie ma takiej duszy jak moja ukochana klasyczna Inglesina;-)

co do spodni to przejrzałam szybko allegro wg ofert i wynalazłam takie:
O K A Z J A JEANSY Spodnie Ciążowe JEANS rozm L (733651530) - Aukcje internetowe Allegro
nie są jakieś super piękne, ale wykrojone nisko i chyba praktyczne:tak:

może te Forumowiczki, które mają już za sobą ciążę coś nam doradzą;-)

ja zamierzam biegać głównie w kieckach, a po domu w dresach:tak:

Ja jestem uczulona na trójkołowe, fatalnie się prowadzą.
Moja kuzynka miała 4-kołowy głęboki a potem teściowa z Włoch uszczęśliwiła ją taką wypasioną, super firmy trójkołową spacerówką.
Do dziś mam przed oczami widok, jak Aga z Blanką na biodrze pcha slalomem załadowany zakupami wózek - wyglądało to komicznie i serdecznie jej współczułam:tak: Przeklinała tą trójkołówkę i bardzo szybko na taką lekką składaną wymieniła:-D

reklama
Super te wanienki!
My pozostaniemy przy klasycznej zwykłej.
M. zawsze mi pomagał w kąpieli, a jak nie może to nie kąpię i tyle.
No teraz to już jest duża, to sama też mogę...:-)

Ja jestem uczulona na trójkołowe, fatalnie się prowadzą.
Moja kuzynka miała 4-kołowy głęboki a potem teściowa z Włoch uszczęśliwiła ją taką wypasioną, super firmy trójkołową spacerówką.
Do dziś mam przed oczami widok, jak Aga z Blanką na biodrze pcha slalomem załadowany zakupami wózek - wyglądało to komicznie i serdecznie jej współczułam:tak: Przeklinała tą trójkołówkę i bardzo szybko na taką lekką składaną wymieniła:-D

A ja jestem ze swojej 3kołówki bardzo zadowolona:tak:

Do góry