reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
no tak, mój maluch miał tylko pieluche flanelową i zle mu nie było:)

No własnie dlatego się zdziwiłam mój do tej pory śpi na samym materacu , podobno tak najzdrowiej :tak: Mimo protestów tesciowej ze przeciez dziecku twardo :-D:-D

No właśnie pod głowę:confused:

Ja słyszałam wiele negatywnych opinii na ten temat, na szybkie zakupy w markecie ok ale na dłuższy spacer to już chyba nie za bardzo

No własnie wszedzie jak się poczyta to do 2h dziecko powinno w ciągu doby spedzać w takim foteliku ale nie wiecej . Zawsze mozna używana gondolkę przeciez nabyc bo to się krótko uzywa . Tym bardziej do znanych popularnych marek wózków ;-)

Ja słyszałam wiele negatywnych opinii na ten temat, na szybkie zakupy w markecie ok ale na dłuższy spacer to już chyba nie za bardzo
tez tak mi sie wydaje, ze to malo zdrowe dla dziecka... dlatego musze sie jeszcze dokladnie zastanowic jakie rozwiazanie obrac

Boże, laski, przeciez do kwietnia to Wy bedziecie miec wyprawke włacznie do trzeciego roku życia :-) dobrze, ze ja juz nie mam tego problemu, choc przy pierwszym to praktycznie wszystko dostalismy :-) chyba tylko kosmetyki sama kupowałam (dzien przed porodem ;-) ).

dla mnie wozek to inna sprawa a fotelik samochodowy doczepiany do wozka to inna sprawa, katik i isia03 maja racje, fotelik to na chwilowe zakupy ale nie na spacery! ja juz sie doczekac nie moge jak bede juz kupowac rzeczy dla mojego babyka!!

Boże, laski, przecież do kwietnia to Wy będziecie mieć wyprawkę włącznie do trzeciego roku życia :-) dobrze, ze ja już nie mam tego problemu, choć przy pierwszym to praktycznie wszystko dostaliśmy :-) chyba tylko kosmetyki sama kupowałam (dzień przed porodem ;-) ).

Nie dziw się dziewczynom szczególnie tym, które po raz pierwszy czekają na maleństwo, a poza tym po to jest forum, żeby dzielić się doświadczeniami, wątpliwościami :tak:

No własnie dlatego się zdziwiłam mój do tej pory śpi na samym materacu , podobno tak najzdrowiej :tak: Mimo protestów tesciowej ze przeciez dziecku twardo :-D:-D

Aniam u nas tak samo, mało tego Jasiek jeśli ma coś pod głową to od razu wyciąga :-D

Ostatnia edycja:
Nie dziwie sie dziewczynom, bo najchetniej sama biegałabym po sklepach i kupowałabym tonami wszystko co dla maluszka :-)

Co do wózka z fotelikiem samochodowym, to dla mnie zupełne szaleństwo. Moja kolezanka tak woziła córke ponad pół roku, normalnie nie mogłam patrzec na małą, ona zupełnie nie miała jak sie ruszyc. Fotelik to fotelik, do samochodu i wsio.

Co do trójkołowców tez za bardzo mi sie nie podobaja, ale narazie ten który znalazłam jest najwiekszy, poprzednią spacerówke mielismy dużą ale czterokołową, ale wcale nie była zwrotna i cieżko się nią manewrowało, jeszcze mam duzo czasu, spacerówke bede kupowala dopiero około lipca więc najprawdopodobniej cos sie jeszcze zmieni :-)

dla mnie wozek to inna sprawa a fotelik samochodowy doczepiany do wozka to inna sprawa, katik i isia03 maja racje, fotelik to na chwilowe zakupy ale nie na spacery! ja juz sie doczekac nie moge jak bede juz kupowac rzeczy dla mojego babyka!!

Jset tylko jeden chyba fotelik który mozna w razie czego używać jako gondolki , jest to fotelik do wózka mutsy , bo on sie rozkłada zupełnie na płasko
tak to wyglada
REWELACYJNY FOTELIK MUTSY + ADAPTERY - JAK NOWY!!! (741116242) - Aukcje internetowe Allegro
choć ja do tego wózka miałam maxi cosi bo ten jest strasznie cięzki:tak:

Nie dziw się dziewczynom szczególnie tym, które po raz pierwszy czekają na maleństwo, a poza tym po to jest forum, żeby dzielić się doświadczeniami, wątpliwościami :tak:

Isia - no własnie sama pamiętam jak czytałam u nas watki i spijałam kazde słowo z ust bardziej doświadczonych mam:-D Włąsnie za to lubie to forum że mozna zadać i najbardziej głupie pytanie a zawsze ktoś pomaga:tak:

reklama
Do góry