reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

ja z tym cukrem tez dowiedzialam sie z MKS:) ale rzadko uzywam cukru waniliowego tudziez wanilinowego wiec nie przywiazuje wagi do tego:)
do innych wyrobow raczej tak, czytam sklad, tak jak Aniam mam kolezanke w zakladzie mleczarskim, po technologii zywnosci i troche mnie uswiadomila :)

reklama
No z tym cukrem to rzeczywiście hahah człowiek żyje w niewiedzy a tu trach wchodzi na babyboom'a i jest hahaha :-D

A swoją drogą to się pochwalę kupiłam sobie takie buty ostatnio Deichmann | damskie | Graceland | 1170030 tyle, że beżowe i córcia też dostała z elefanta :p tylko tatuś poszkodowany tak się kończy wypad do deichmana :-)

Dziewczyny planuję Mai kupić butki tak za miesiąc, dwa i się zastanawiam z jakiej firmy. Jakie wy planujecie kupić?

Ja chyba BARTKI kupię, dla Igora zwykle takie kupowałam, teraz mi się bardziej z GEOXA podobają.
Chociaż może te z ELEFANTEN pójdę obaczyć, bo nigdy nie miałam okazji.

Ja chyba BARTKI kupię, dla Igora zwykle takie kupowałam, teraz mi się bardziej z GEOXA podobają.
Chociaż może te z ELEFANTEN pójdę obaczyć, bo nigdy nie miałam okazji.

Powiedz co takiego widzisz w bartku ? Kurde bo dla mnie te buty sztywne i skóra jakościowo do bani , ale ja jestem zboczony sprzedawca butów he he . Albo takie akurat w ręce mi trafiały .

Elephanteny super , miałam dla SZymka .
LUbie też ecco ale cena powala jednak kupiowałam w outletach tylko .

Ja lubie buty Polskich firm z małych sklepów . Mam taki koło siebie , facet ma tylko Polskie buty u nas szyte .
Są tańsze od tych kupowanych w CH a jakościowo czesto lepsze . Kocham buty z emela
Emel - obuwie dziecięce, obuwie komunijne, obuwie niemowlęce, do nauki chodzenia
skóra rewelacja ceny też . takie na pierwsze kroczki ( oni maja taka kolekcje ) fajne , mięciutkie i leciutkie kosztują o mnie koło 60 zł , takie jak dla SZymka ok 70-80 zimowe ma z tej firmy kosztowały 129 a są super na owczym futerku .
Także jak gdzies byście trafiły to polecam obejrzeć sobie te butki.

I jako że prowadziłam sklep sportowy ładnych kilka lat , to powiem wam jedno nie kupujcie butów sportowych typu : puma , nike , adidas itp . nie nadają się dla maluchów:no:
Ja szymkowi pierwsze takie buty kupiłam dopiero na jesieni.
ładne są ale lepiej z nimi poczekac

Ostatnia edycja:
reklama
aniam po czym poznać dobre buty?

to moze poszukam gdzies kolo siebie... moze beda dobre a nie az tak horrendalnie drogie.

Do góry