reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

ja z tym cukrem tez dowiedzialam sie z MKS:) ale rzadko uzywam cukru waniliowego tudziez wanilinowego wiec nie przywiazuje wagi do tego:)
do innych wyrobow raczej tak, czytam sklad, tak jak Aniam mam kolezanke w zakladzie mleczarskim, po technologii zywnosci i troche mnie uswiadomila :)

reklama
No z tym cukrem to rzeczywiście hahah człowiek żyje w niewiedzy a tu trach wchodzi na babyboom'a i jest hahaha :-D

A swoją drogą to się pochwalę kupiłam sobie takie buty ostatnio Deichmann | damskie | Graceland | 1170030 tyle, że beżowe i córcia też dostała z elefanta :p tylko tatuś poszkodowany tak się kończy wypad do deichmana :-)

Dziewczyny planuję Mai kupić butki tak za miesiąc, dwa i się zastanawiam z jakiej firmy. Jakie wy planujecie kupić?

Ja chyba BARTKI kupię, dla Igora zwykle takie kupowałam, teraz mi się bardziej z GEOXA podobają.
Chociaż może te z ELEFANTEN pójdę obaczyć, bo nigdy nie miałam okazji.

Ja chyba BARTKI kupię, dla Igora zwykle takie kupowałam, teraz mi się bardziej z GEOXA podobają.
Chociaż może te z ELEFANTEN pójdę obaczyć, bo nigdy nie miałam okazji.

Powiedz co takiego widzisz w bartku ? Kurde bo dla mnie te buty sztywne i skóra jakościowo do bani , ale ja jestem zboczony sprzedawca butów he he . Albo takie akurat w ręce mi trafiały .

Elephanteny super , miałam dla SZymka .
LUbie też ecco ale cena powala jednak kupiowałam w outletach tylko .

Ja lubie buty Polskich firm z małych sklepów . Mam taki koło siebie , facet ma tylko Polskie buty u nas szyte .
Są tańsze od tych kupowanych w CH a jakościowo czesto lepsze . Kocham buty z emela
Emel - obuwie dziecięce, obuwie komunijne, obuwie niemowlęce, do nauki chodzenia
skóra rewelacja ceny też . takie na pierwsze kroczki ( oni maja taka kolekcje ) fajne , mięciutkie i leciutkie kosztują o mnie koło 60 zł , takie jak dla SZymka ok 70-80 zimowe ma z tej firmy kosztowały 129 a są super na owczym futerku .
Także jak gdzies byście trafiły to polecam obejrzeć sobie te butki.

I jako że prowadziłam sklep sportowy ładnych kilka lat , to powiem wam jedno nie kupujcie butów sportowych typu : puma , nike , adidas itp . nie nadają się dla maluchów:no:
Ja szymkowi pierwsze takie buty kupiłam dopiero na jesieni.
ładne są ale lepiej z nimi poczekac

Ostatnia edycja:
reklama
aniam po czym poznać dobre buty?

to moze poszukam gdzies kolo siebie... moze beda dobre a nie az tak horrendalnie drogie.

Do góry