reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Myślalam własnie o xperii, monte bądz htc, ale nie desire tylko wildfire;-)
to jeszcze plusikowe powinnas dostac, w holdzie Polakowi, oczywiscie :-D:-D:-D

w hipermarketach tesco sa obiadki i deserki bobovity 6 w cenie 4. ale zaznaczam ze w hiperach tylko, w "moim" tesco tego nie ma:-( ale sa kaszki mleczno-ryzowe 3 w cenie 2:-)
Seb wiec skosztowal dzis wieloowocowej po 9 miesiacu i 2 dokladnie mu robilam, bo nie mogl sie nacieszyc nowym smakiem:tak:

reklama
Nie tylko z bobovity. Dzisiaj kupilam gerbera deserki 3 w cenie 2 (wychodzi po 1.89 za jeden) i obiadki w dwupaku - drugi 50% taniej.

Wrzucam to do zakupow, bo jakby nie bylo to pod konsumpcje podchodzi......

Otoz... musze sie przyznac, ze sama dzis siebie rozwalilam.

Dzis, po 30 latach zycia na tym swiecie dotarlo do mnie, ze to co mam w szafce, to nie zaden cukier waniliowy, a cukier wanilinowy! Ha!
Dopiero dzis zglebilam wiedze na ten temat, i juz wiem nawet jaka jest miedzy nimi roznica.
Ale jak bog mi swiadkiem, jeszcze wczoraj gdyby ktos mi powiedzial cukier wanilinowy zabilabym go smiechem myslac, ze sie przejezyczyl........

I teraz przyznac sie bez bicia:
czy to tylko ja jestem taka wybitna, i 30 lat zylam w niewiedzy, czy ktoras z Was mi dorowna???????????

Dzis, po 30 latach zycia na tym swiecie dotarlo do mnie, ze to co mam w szafce, to nie zaden cukier waniliowy, a cukier wanilinowy! Ha!
Dopiero dzis zglebilam wiedze na ten temat, i juz wiem nawet jaka jest miedzy nimi roznica.
Ale jak bog mi swiadkiem, jeszcze wczoraj gdyby ktos mi powiedzial cukier wanilinowy zabilabym go smiechem myslac, ze sie przejezyczyl........

czy to tylko ja jestem taka wybitna, i 30 lat zylam w niewiedzy, czy ktoras z Was mi dorowna???????????

no żartujesz????/ ide sprawdzic co ja mam w kuchni:-)

Nie martw sie, ja zylam w niewiedzy tylko troche krocej od ciebie, bo dowiedzialam sie jakis rok czy dwa lata temu :-)

no niestety...nie mama wcale:-(

ale Katik...wygląda na to,że są dwa;-), i waniliowy i wanilinowy Cukier waniliowy – Wikipedia, wolna encyklopedia
tak, tak, od dzis juz wiem...
ale jeszcze do wczoraj myslalam, ze mam cukry waniliowe w szafce a tym czasem tam jakies wanilinowe zamienniki hehe

to tak jak ja :-) Katik, znów MKS był dziś na tapecie? ;-)
nie, nawet nie... bylam z Polusia na wazeniu w tym czase
ale kumpela do mnie z newsem zadzwonila hahahahah

Katik już jakiś czas o tym wiem ale przyznam ze reakcję miałam dokładnie taką jak ty :-D ;-)
Inna rzecz że dostać cukier WANILIOWY to jest nielada sztuka :tak:

reklama
Do góry