reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

maonka mam takie same plany jak Ty, nawet budzet niemal identyczny:) Olka tylko sie nauczy calkiem sama siedziec i od razu lece do sklepu. nie bede musiala wtedy tescia fatygowac zeby jechac do olsztyna tylko pociagiem sobie pojedziemy, Olka bardzo lubi jezdzic pociagiem :)
dlatego chetnie tez poznam opinie o parasolkach:)

reklama
Poszperałam w internecie i te wózki mama&papas są strasznie tanie. Muszę poczytać opinie o tych wózkach.
Daga czy ty masz taki http://allegro.pl/peg-perego-pipi-mamaspapas-niebieski-poz-lez-i1445012996.html.??
Czy on ma skrętne koła i czy rozkłada się na płasko?

Twoj link mi nie dzilala, ale mam dokladnie taki jak w moim poscie powyzej. rozklada sie na plasko i przednie kolka sa skretne z mozliwoscia blokady.

Charakterystyka:
  • odpowiednia dla dziecka od urodzenia do 15kg wagi
  • dziecko siedzi przodem do kierunu jazdy
  • płynna regulacja pochylenia oparcia - za pomocą pasków
  • 5-cio punktowe pasy
  • amortyzowane koła
  • skrętne koła przednie z możliwością blokady
  • połączony hamulec nożny
  • kosz na zakupu
  • składany daszek
  • folia przeciwdeszczowa
  • regulowane podparcie pod nogi
  • system składania "parasolka" - zapinana na auto klips
  • aluminiowa rama
  • wysokość do rączki 104cm
  • wymiary po złożeniu 104x33x29cm
  • waga 6,6kg

Wronka
ja mam samsung monte
bardzo fajny w obsudze, zgrabny i ogolnie jestem zadowolona
ale zdjecia robi srednie nie ma flesza
ale mi akurat na tym nie zalezalo

To ja mam jeszcze inne pytanie. Z tego co pamietam, to niektore mamy kupowaly fotelik Romer King Plus. Jaka tapicerke wybralyscie? Bo ja sie nie moge zdecydowac :no:

Wronka- ja jestem fanatyczką Nokii ;-) Mam E72 i N95 obie robią świetne foty i obie mają radyjko ;-) obie też kręcą niezłe filmy... no, ale to nie dotykówki...

ja tez stawiam na nokie...
N95 mam juz trzeci rok, wysluzona na maxa, ale dziala bez zarzutu
teraz zmienialam siec, Ł namawial mnie na Blackberry, taki jak ma on (a ten jego fon to chyba bardziej wypasiony niz moj lap jest), ale nie dalam sie namowic, i zostalam przy nokii.

Dagoslawa, czy Aleksis bryka ma kolka plastikowe??? I jakbys mi napisala jakiej one sa wielkosci... tak na oko chociaz. No i czy do koszyka zakupowego latwo sie wklada???
Dalas mi do myslenia tym Mamas&Papas....

Dagoslawa, czy Aleksis bryka ma kolka plastikowe??? I jakbys mi napisala jakiej one sa wielkosci... tak na oko chociaz. No i czy do koszyka zakupowego latwo sie wklada???
Dalas mi do myslenia tym Mamas&Papas....

Kasik, felga plastik a opona gumowa, ale nie pąpowana. średnica kół 13,4 cm. z latwoscia wejdzie do wozka, z tym ze troszke miejsca w nim zajmie;-) co fajne, Ola jest duza a i tak ma sporo miejsca. nozki ładnie na podnozku sobie leza, nie dyndaja bezwladnie. i nie jest w nim scisnieta.

Thx...
W przyszlym tyg pojde w realu obejrzec ten Twoj wozio...
Na ebay poogladalam, w sumie u nas drozsze niz w Polszy sa hmmmmmm......

reklama
Do góry