reklama
FIDO chyba ma największy, ale nie są to sklepy, które czasem pokazują w tych programach dla mam ( takie z Warszawy ), że zawrotu głowy mozna dostać
te z wawy to świat dziecka . TYlko tam ceny wysokie niestety
Świat Dziecka
ale oglada się tam fajnie bo włazisz szukając wózka a tam 300 modeli mają .
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Laski, musze kupic tel kom, jkie polecacie..??? Plisssss pomóżcie, bo ogladam i za dużo tego. Chce dotykowy z dobrym aparatem foto i radiem, reszta mniej wazna:-)
LG CHOCOLATE SPRZEDAM ....
wiem wiem to nie ten watek, ale.....
ja mam lg viewty, tez szukam czegos bo juz mi sie zmiana szykuje, ale na ten nie narzekam, zdjecia z telefonu wiele razy wywolywalam i nie roznia sie bardzo od tych z cyfrowki
moj tata ma samsunga monte i tez jest ok
kamisia ile za tego lg?
moj tata ma samsunga monte i tez jest ok
kamisia ile za tego lg?
aniez
Fanka BB :)
Wronka- ja jestem fanatyczką Nokii ;-) Mam E72 i N95 obie robią świetne foty i obie mają radyjko ;-) obie też kręcą niezłe filmy... no, ale to nie dotykówki... Moja mama od niedawna ma Samsunga Wave 723 i nie narzeka... ale nie przyglądałam się mu bliżej...
Wpadłam tu, żeby donieść, że w Oszołomie mleko Gerbera 2 po 8,98 PLN, nie wiem czy któraś używa, ale może info się przyda, to się dzielę.
Wpadłam tu, żeby donieść, że w Oszołomie mleko Gerbera 2 po 8,98 PLN, nie wiem czy któraś używa, ale może info się przyda, to się dzielę.
Nie wiem czy temat już był, ale chcę kupić spacerówkę - parasolkę. Kompletnie nie wiem na co zwrócić uwagę. Jedyny warunek jaki musi spełniać to cena. Nie mam za dużo tak 200zł. Czy coś w miarę fajnego można kupić w tej cenie? Może coś doradzicie.
reklama
magda1978
Fanka BB :)
My mamy taką parasolkę Bebe Confort VIVA 4kolory PROMOCJA wys.24h WAWA (1416124730) - Aukcje internetowe Allegro
Trochę więcej niż 200 zł. Oli się w niej bardzo dobrze jeździło, Zosia też skorzysta
Trochę więcej niż 200 zł. Oli się w niej bardzo dobrze jeździło, Zosia też skorzysta
Podziel się: