reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Iza taa najgorzej jest z wyborem BEZPIECZNEGO fotelika w przedziale wagowym I/II/III za przystępną dla nas cenę :tak: wiadomo każdego na coś innego stać. Z tym że o ile ja byłabym w stanie wydać nawet 1000 zł na taki fotelik (bo w końcu dziecko pojeździ w nim 11 lat co w przeliczeniu daje 90 zł na rok) o tyle mąż już niekoniecznie ;-) I właśnie...problem z miejscem. Nie może być ani ciasno ani za luźno... ehhh boje się czy znajde wszystkie wybrane modele żeby chłopaków poprzymierzać :no: Jedyny większy sklep to Markusia w Wodzisławiu tam pewnie będzie duży wybór ale nie wiem jakie modele będą. W Rybniku to nawet nie wiem gdzie oprócz małych sklepów coś jest :no: żadnego dużego sklepu z dzieciowymi niet.
Ewentualnie Katowice wchodzą w grę :tak: więc dziewczynki z Katowic jeśli macie namiary na jakąś hurtownię czy sklep z fotelikami z dużym wyborem to poprosze o info :tak: :tak:

Jest sklep ALA MA KOTA, Katowice piotrowice ul. jankego
FIDO ul.przemysłowa
i jeszcze w Sosnowcu w PLEJADZIE kiedyś był fajny sklep, teraz nie wiem, bo już bardzo dawno nie byłam

Laski, musze kupic tel kom, jkie polecacie..??? Plisssss pomóżcie, bo ogladam i za dużo tego. Chce dotykowy z dobrym aparatem foto i radiem, reszta mniej wazna:-)

reklama
Do góry