reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Tak właśnie zrobiłam nan pro 3 2 miarki nana i 5 bebilonu, zobaczymy

A właśnie te posty to chyba w trochę innym wątku być powinny ;-) :-) :) ale skoro administratorka pisze to hmm chyba lania nie będzie ;-) :-D :-D :-D

Konsultowałaś zakup mleka , także podchodzi pod zakupowy he he, no chyba że Wronka da nam bana

reklama
dziewczyny jak i co Wasze dzicieczki jedzą w ciągu dnia - wczoraj laseczka ze żłobka stwierdziła, że Julka powinna jeść bardziej wartościowe produkty - ale już nie powiedziała co.
A przecież je mleko, obiadki, deserki

Nata to się ją zapytaj, co poeta miał na myśli :-)

A'propos zakupów, to znowu czeka mnie koszmar kupowania stroju na bal... bo ja mam 2 lewe ręce do szycia :-D... w zeszłym roku był tygrysek, teraz ma być... rycerz, albo król... krója jakoś łatwiej kupić... Ale może którejś mamie starszaka wpadły w oko ładnie stroje, to proszę o info gdzie to było :-)

A'propos zakupów, to znowu czeka mnie koszmar kupowania stroju na bal... bo ja mam 2 lewe ręce do szycia :-D... w zeszłym roku był tygrysek, teraz ma być... rycerz, albo król... krója jakoś łatwiej kupić... Ale może którejś mamie starszaka wpadły w oko ładnie stroje, to proszę o info gdzie to było :-)

Aniez ja widziałam niedawno w tesco ale nie wiem czy takie jak chcesz , napewno była super pszczoła
Nie ma u was wypożyczalni ? U mnie jest za 20 zł od stroju i 50 kaucja

My w zeszłym roku fajny strój rycerza w auchan kupiliśmy, za całość coś koło 35 zł daliśmy, więc taniocha, dam później zdjęcie.
W tym roku kumpela mi pożyczyła, tylko nie wiem czy syn zaakceptuje, bo to kowboj jest, a on sobie batmana wymyślił.

Jak kupowałam fotelik samochodowy to tam też wypożyczalnia była, wypożyczenie 25 i kaucja 50zł, a wybór mieli olbrzymi i babka się na wszystkich bajkach znała - ja oczy robiłam jak wymieniała jednemu chłopcu za co się może przebrać.
Poza tym dla mnie zakup takiego stroju to strata kasy - dziecko raz w nim pójdzie i za rok wyrośnie albo chce w nowym iść. No, chyba że sprzedasz.. I druga sprawa, że ja się kompletnie nie orientuję po ile takie stroje są? Ale chyba 20-25zł za wypożyczenie to nie jest dużo i stroje droższe..

reklama
Kupno zdecydowanie droższe, my za suknię daliśmy 100zł, jakoś to przebolałam, bo wiedziałam, że jednorazowe wystrojenie się to będzie za mało, zakłada ją średnio 3 razy w tygodniu i pindrzy się przed lustrem:-).

Do góry