batman jest w realu za 29,95. jak chcesz to zobacz sobie w gazetce na ich stronie. stroj jest na str 16 tylko w tej gazetce o premii punktowej.My w zeszłym roku fajny strój rycerza w auchan kupiliśmy, za całość coś koło 35 zł daliśmy, więc taniocha, dam później zdjęcie.
W tym roku kumpela mi pożyczyła, tylko nie wiem czy syn zaakceptuje, bo to kowboj jest, a on sobie batmana wymyślił.
mala kobietka, nie ma coKupno zdecydowanie droższe, my za suknię daliśmy 100zł, jakoś to przebolałam, bo wiedziałam, że jednorazowe wystrojenie się to będzie za mało, zakłada ją średnio 3 razy w tygodniu i pindrzy się przed lustrem:-).
super okazja, tylko 600 PLNZobaczcie na rzeczy na tej stronie:
elzbietapacyna
np:
Cyrus WYPRZEDAŻ Śpiwór niemowlęcy zapinany-kremowy (1420982473) - Aukcje internetowe Allegro
Kto taie rzeczy kupuje? Szok!
ja ueiwlbiam body. nic ci ze spodni nie wylazi co chwila pzry siadaniu, cieplej w nerki i bardziej estetycznie. tylko trzeba zwracac uwage zeby zapiecie nie bylo zbyt twarde bo moze obcierac nogi...Taaa to się wzięłam za sprzątanie... ale rzeczy na allegro
Powiedzcie mi czy miałyście kiedyś coś takiego? Zastanawiam się czy to wogóle wygodne? Wygląda super!
VIVIEN CARON NOWE BIALE BODY BLUZKA 38-40 (1421197781) - Aukcje internetowe Allegro
MELROSE NOWE MODNE BODY W KRATE 38-40 (1424686070) - Aukcje internetowe Allegro
pieknie powiedzianeJak dla mnie to przegięcie, dziecku jest obojętne czy ma ubranko za 200 czy za 50 zł ważne żeby było kochane i bezpieczne a to czy ono będzie otoczone suoer markowymi ciuchami czy nie to mu to obojętne. Takie wydawanie pieniędzy i kupowanie rzeczy dla dziecka za miliony monet to tak naprawdę zaspokajanie ego rodziców, którzy najczęściej chcą się pokazac, czasami krzywdzac dziecko bo w świecie pieniędzy czasami brakuje miejsca na ludzkie uczucia jak poprostu miłośc rodzicielska