reklama
aniam no właśnie takie robi i dlatego myślę nad zmianą mleka jeżeli to może miec cos z tym wspólnego a też juz takie plastelinki kiedys robiła.
spróbuj nan może on też ma probiotyki. a jest w cenie bebika
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Iza nie ma czego się bać to najbezpieczniejsze wg mnie dla dziecka...
to ja sie pochwale, ze u mnie puszka mala bebilonu stoi juz od ... grudnia i mlody ani mysli pic jej zawartosci...
dostalam dzis baka takiego dzieciowego. Mlody najpierw patrzyl na to ustrojstwo jak na ufoludka, a potem zaczal lapac go w ruchu. tylko ze jak sie baka probuje zlapac to on ucieka w roznych kierunkach i mlodemu sie to nie podoba ze ten mu uciaka a nie w reku zostaje. nic to jednak, dziec sie nie poddaje i uparcie lapie za baka. wyglada konicznie, ale najwyraznije mu sie podoba
dostalam dzis baka takiego dzieciowego. Mlody najpierw patrzyl na to ustrojstwo jak na ufoludka, a potem zaczal lapac go w ruchu. tylko ze jak sie baka probuje zlapac to on ucieka w roznych kierunkach i mlodemu sie to nie podoba ze ten mu uciaka a nie w reku zostaje. nic to jednak, dziec sie nie poddaje i uparcie lapie za baka. wyglada konicznie, ale najwyraznije mu sie podoba
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
u mnie mlody je mleko tylko na kolacje w nocy 2 razy i na sniadanie
w ciagu dnia jogurt albo twarozek
mleko idzie blyskawicznie
opakowanie 280 g starcza na jakies 5 dni
w ciagu dnia jogurt albo twarozek
mleko idzie blyskawicznie
opakowanie 280 g starcza na jakies 5 dni
tylko nan pro2 od 6 czy pro 3 od 9 ? Nawet nie wiedziałam że taki wybór
MOżesz dać już ten od 9go
reklama