reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

ja cały czas na bebilonie jechałam, ale jak Adama odstawilam od piersi wiadomo mleka więcej szło, więc e wzgl finansowych na Nan pro 2 się przestawiliśmy. Smakuje bąkowi równie dobrze, a za 350 g 12 zł placę, czasem w promo i za 10 się znajdzie. za bebilon dla porównania płaciłam ok 40 zł 800g

reklama
u nas teraz puszka 800 g na długo starcza bo mleko robimy tylko raz w nocy i wypija 200ml... do tego kaszki kupuje już z mlekiem i tylko wodą zalewam i wychodzi tego ok 160 ml rano i wieczorem czyli 320ml razem 520 ml mleka ale do tego jeszcze raz dziennie dostaje coś z jogurtem nat. lub serkiem nat.

Kobiety a jak wy to mleko zmieniałyście tak z dnia na dzień poprostu czy jakoś specjalnie, ja chciałam z bebilonu na nan pro, bo moje dziecko zaczyna mlekiem pluc, ale myslalam ze tak nie mozna a jak juz tak to jakoś stopniowo.

kingunia a ja w :szok: szoku w odwrotną stronę, bo my w niecaly tydzien, a czasem i w 5 dni całą puszke bebilonu i mała wcale grubasem nie jest bo niecałe 9kg ma

U nas Pola na noc na Bebiko z kleikiem, na dzien tutejsze Cow&gate (Bebiko) zwykle.
Puszki 900 gram kupuje raz w miesiacu, bo tez moja glizda pije mleko 2x dziennie tylko.

No ale za puche 900 gram placimy 33 zl tylko.

Ja nie wiem, dlaczego w Polsce wszystko musi byc takie drogie, to jest przegiecie paly!!!!!

Kurcze normalnie dostan:szok:e szłu w ciągu tygodnia moje dziecko przesrało sobie każdy dzienny strój jedna kupa i przebieranie ahh te cudowne pampki, grrrrr, postanowione przechodzimy na happy 3d z tych się nie przelwa.

kingunia widzę, że ty jak i ja nie możesz się doczekac swoich zakupów :) haha
katik w Polsce wszystko cholernie drogie, u nas w supermarkecie pod domem dbebilon do 45zł doszedł :szok::szok:

mleko naprawde drogie... my jak olka jeszcze je pila jechalysmy na enfamilu- puszka 28zl na tydzien...
dobrze ze ta odzywke ktora teraz dostaje mi zapewnia szpital bo inaczej placilabym 2000na miesiac...

reklama
Kurcze normalnie dostan:szok:e szłu w ciągu tygodnia moje dziecko przesrało sobie każdy dzienny strój jedna kupa i przebieranie ahh te cudowne pampki, grrrrr, postanowione przechodzimy na happy 3d z tych się nie przelwa.

kingunia widzę, że ty jak i ja nie możesz się doczekac swoich zakupów :) haha
katik w Polsce wszystko cholernie drogie, u nas w supermarkecie pod domem dbebilon do 45zł doszedł :szok::szok:

to ona takie rzadki kupy robi ?
Moja to takie plastelinki więc nic nie wycieka:-D
Już nie pamietam kiedy się obkupiła lub obsikała:no:

Do góry