reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Kittek ja mam inhalator firmy OMRON i tez jes super, ma dwie maseczki jedna dla dzieci i druga wieksza dla doroslych
dziewczyny
gdzie kupie tanio Bebiko 2?
Cy ktos wie o jakiejs promocji?
chce zrobic zapasy a nigdzie nei spotkalam taniej niz 12,50 zl :szok:
przed Nowym Rokiem kupowalam w realu za 10 zl ale juz chyba nie ma tej promocji
ciesz sie ,że nie musisz kupowac Nan HA, ja co drugi dzien wydaje 26zł za puszkę.....no z torbami niedlugo pójdę:-(

reklama
Wronka
kiedys tu dziewczyny pisaly o jakims mleku na recepte dla alergikow za 7 zl bodajze
moze zagadaj pediatre
ja dawalam Bebilon ze wzgledu na probiotyki ale tez mi za drogo interes wychodzil
i teraz jade na bebiku plus wieczorem dosypuje kaszke nestle z probiotykami i nieraz tez manne nestle na sniadanie
no i wilk syty i owca cala :)

Fajnie że Tymek ci chwycił bebiko... mój jak nie dostanie bebilonu to pluje mlekiem na odległość...a kaszki na bebiku wcina az miło :eek: a może spróbuje?? A nóż się uda...

Wronka, a co to za mleko? Jakieś specjalne?
My też pijemy NAN ale 2 lub 2R i płacę ok. 13.00zł za opakowanie 350g.
Nan na dobranoc tyle samo kosztuje.

no i u nas opakowanie wystarcza spokojnie na 3dni.

reklama
Oczy ze zdziwienia otwieram. My ostatnio NAN2, puszka 1,2kg, mamy przez 3 tygodnie. Pewnie dzis ja skonczymy.

to u nas idzie tak samo powoli, tylko puszki mamy 3 razy mniejsze, więc co tydzień nowa.

Kwiatuszku, od jutra w tesco bebiko 2 opakowania za 20 zł w promocji. Na zdjęciu co prawda 3, ale nie pisze nic, że inne nie.

elvie HA to dla dzieci z podejrzeniem alergii, dlatego droższe i dlatego Kwiatuszek pisze Wronce o recepcie na mleko dla alergików

Do góry