reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Dziewczyny pamiętam,że polecałyście inhalatory. Wiem,że marudzę,ale jak macie chwilkę to wrzućcie link do tych co macie i polecacie.
Ja zastanawiam się nad tym,ale nie wiem czy za tą cenę to nie jest jakiś szajs.
nebulizator inhalator MEDEL FAMILY SOFT TOUCH+coś (1409921729) - Aukcje internetowe Allegro

Kittek, to jest dystrybutor firmy medel w Polsce Inhalator nebulizator MEDEL Family Soft Touch, więc jak widzisz normalna cena to 159. Za więcej nie licytuj :-) ja mam ten inhalator i chyba Aniam pisała, że go ma. U nas sprawdza się dobrze, można do niego dokupić maskę niemowlęcą, choć u nas na dziecięcej leci i Mania i Nela.

Kittek, to jest dystrybutor firmy medel w Polsce Inhalator nebulizator MEDEL Family Soft Touch, więc jak widzisz normalna cena to 159. Za więcej nie licytuj :-) ja mam ten inhalator i chyba Aniam pisała, że go ma. U nas sprawdza się dobrze, można do niego dokupić maskę niemowlęcą, choć u nas na dziecięcej leci i Mania i Nela.

Tak ja też go mam i też na tej dzieciecej szymek miał inhalacje jak był sporo mniejszy .
Ma go też moja przyjaciółka już kilka lat ( starszy model ) a używa bardzo często bo ma córe z astmą , ona mi go własnie poleciła . ja dałam właśnie jakoś 150 zł , kupiłam na kup teraz za tyle

Wózek już mam :D jak narazie ok ale jeżdziłam tylko po domu. Laurce też się podoba(a najbardziej metka przy nim hehe). Fotelik bedzie jutro tez juz doczekac sie nie moge.
Dziewczyny i byla ktoras z was w lidlu? Faktycznie sa te pampki i te rajtki co w gazetce?

Wózek już mam :D jak narazie ok ale jeżdziłam tylko po domu. Laurce też się podoba(a najbardziej metka przy nim hehe). Fotelik bedzie jutro tez juz doczekac sie nie moge.
Dziewczyny i byla ktoras z was w lidlu? Faktycznie sa te pampki i te rajtki co w gazetce?

Ta promocja dzieciowa dopiero od przyszlego poniedzialku ;-)

reklama
Kittek ja mam inhalator firmy OMRON i tez jes super, ma dwie maseczki jedna dla dzieci i druga wieksza dla doroslych
dziewczyny
gdzie kupie tanio Bebiko 2?
Cy ktos wie o jakiejs promocji?
chce zrobic zapasy a nigdzie nei spotkalam taniej niz 12,50 zl :szok:
przed Nowym Rokiem kupowalam w realu za 10 zl ale juz chyba nie ma tej promocji

Do góry