reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Elvie- jesli tylko chcesz , to ja Ci moge "pomoc" z tym wozkiem. Zreszta dotyczy sie to wszystkich dziewczyn, i wszelkiego asortymentu- jesli ktoras cos potrzebuje niech daje znac.

Katik, o zajęcie się martwiłaś? To już Kobieto, kupuj w tym JuKeju na wyprzedażach i sprzedawaj na BB, na All, zaloguj się na jeszcze kilka portalach dzieciowych i biznes się rozkręci! teraz funciak znów zdrożał, więc tym lepiej dla Ciebie. A oczywiście dla kwietniówek robisz dobre promocje ;-)

reklama
promocje pieluch c.d.

pampersy activ w real od 20.01 za 41 z hakiem

huggisy w auchan za 31 z hakiem od 19.01

chusteczki clea&play 4szt. za 19 z hakiem w carrefour teraz :)

:-)

aniam tez nad nim mysle, ale patrzylam na porownanie tych modeli ( ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: Maclaren TECHNO XLR + PAŁĄK, FOLIA, OSŁONKA/ ŚPIWOREK w zestawie - oryginalny z ANGLI 2011 ) i tak patrzac podoba mi sie w xlr to ze budka jest zaciagana do przodu i to ze waga obciazenia jest do 29kg ale nie mialam dzis w sklepie do porowniani xt wiec jutro jeszcze sprobujemy w innym sklepie porownac je na zywo

Ja mam budke do samego pałaka prawie rozpinana ale ja mam wózek z 2008 roku .
XLR jakby ktoś chciał szary z pomarańczem można kupić tanio na allegro
Wózek MACLAREN Techno XLR+SPIWÓR+FOLIA SKLEP WWA (1398283824) - Aukcje internetowe Allegro

Z nieba mi spadłaś kobieto!!
Nie wiem tylko do kiedy jest ta promocja, bo chętnie skorzystam, ale jeśli to nie problem to przelałabym Ci kasę normalnie, bo z kredytowych kart nie korzystam i takich nie posiadam.
Wypłatę mam 25 stycznia. Mam nadzieję, że zdąrzę, bo póki co spłukana jestem, bo mnie ten gabinet masażu wyniósł więcej niż planowałam:baffled:

Aha, widziałam na stronie, że maja jeszcze oryginalny pałąk do wózka to też go chcę. Nie mogę za to u nich znaleźć torby sportowej, a na polskiej stronie bobowozki.pl jest taka torba za 200zł..
nie ma sprawy, jak sie zdecydujesz daj znac
sprawdz tylko, czy z Twojego banku mozna przelewac na zagraniczne, bo kiedys nie ze wszystkich mozna bylo.

Katik, o zajęcie się martwiłaś? To już Kobieto, kupuj w tym JuKeju na wyprzedażach i sprzedawaj na BB, na All, zaloguj się na jeszcze kilka portalach dzieciowych i biznes się rozkręci! teraz funciak znów zdrożał, więc tym lepiej dla Ciebie. A oczywiście dla kwietniówek robisz dobre promocje ;-)
:-D

nie ma sprawy, jak sie zdecydujesz daj znac
sprawdz tylko, czy z Twojego banku mozna przelewac na zagraniczne, bo kiedys nie ze wszystkich mozna bylo.
Można, można.. Teraz tylko na przelew czekam.
Wczoraj mnie znów skasowali za wywóz gruzu:baffled:
No i jak chcę fakturę za remont (a chcę) to muszę jeszcze 5,5% dopłacić.
Ehh.. Remonty to zawsze mają być tańsze, a później pierdoła do pierdoły i się nazbiera kolejny tysiak..

Daga - dzięki za info o pamperakach, activ baby to nasze ulubione, tymi białymi premium zachwycona nie jestem.

Katik dziekuje za opisanie mi fotelika poraz kolejny;-) jutro jedziemy jeszcze przymierzyc ja do jednego i bedziemy decydowac.
Aha no id zieki za propozycje przeslania wozeczka ale jutro tez jedziemy jeszcze na wozki popatrzec M liczy ze mnie namowi na cos tanszego hehe ale tak latwo sie nie dam:-D I mam nadzieje ze jutro juz podejmiemy decyzja bo nie lubie miec takich myslenic hehe

chciałam chlopcom do pokoju kupić lampke nocną plafon do załączania na włącznik i... nie ma! Są plafony owszem ale do bezpośredniego podłączenia do prądu jak lampa... i co zrobiłam??
he he he zakupiłam najzwyklejszy plafon w kształcie prostokąta z mleczną szybką, przewód z załącznikiem i żarówkę 15 W ... i będę sama dzieciakom robić ścienną lampkę nocną ;-) na szkle namaluje co tam sobie J. wybierze i będę sie bawić farbami do szkła :-p efekt oczywiście pokarze na forum :-p a co !!

reklama
Ja mam w planach taką lampe ścienną ale nie mam cholery gdzie podłaczyć bo jakoś kontakty mam po drugiej stronie pokoju , musze w jakiś listwach kabel pociągnąć bo jak go zostawie to Ola sobie zabawy urządzi
Aga pokaż jak zrobisz moze się skusze

Do góry