reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Aniam zdam całą fotorelacje ;-) jak to wyglądało przed czyli w częściach i efekt końcowy.
Acha no i za "części" czyli lampę, przwód i żarówkę dałam niecałe 50 zł a plafony dziecięce zaczynały się od 60 zł...

reklama
no i nadrobiłam jeden z ulubionych moich wątków.

co do rajstop tych frotte z textil my ich używamy ze 2 m-ce i są jak nowe, więc polecam,
ja nie wiem ale wszystkie inne od razu mi sie kluszczą, nawewt te co zachwalała Aniam z reserved też chyba sa skluszczona, no chyba że moja Luśka po prostu ma taki talent, że swzybko rajstopki niszczy. :-)

no i nadrobiłam jeden z ulubionych moich wątków.

co do rajstop tych frotte z textil my ich używamy ze 2 m-ce i są jak nowe, więc polecam,
ja nie wiem ale wszystkie inne od razu mi sie kluszczą, nawewt te co zachwalała Aniam z reserved też chyba sa skluszczona, no chyba że moja Luśka po prostu ma taki talent, że swzybko rajstopki niszczy. :-)

chyba bo moje mają trzy lata i drugie dziecko je nosi

Katiczku czy ty masz ten fotelik maxi cosi priori z napinaczem pasów czy bez?
Zastanawiam się właśnie (tak jak Kingunia)czy kupić maxi cosi priori, z napinaczem czy bez czy maxi cosi tobi.
Ceny są odpowiednio ok 480zł, 690zł i 800zł

kittek - a sprawdź sobie ten, co ja mam. Mnie się nie podobają maxi cosi za to, że mają napisy (ja wolę rzeczy no name), mam jane exo isofix, tu kupowałam (tylko że za gotówkę w sklepie i dostałam taniej): FOTELIK JANE EXO ISOFIX 9-18kg wysyłka24H LEGNICA (1403337200) - Aukcje internetowe Allegro
Facet ten od fotelików tobiego nam nie polecał, ale już nie pamiętam dlaczego. No i na niego trzeba brać poprawkę, bo mi powiedział zupełnie co innego niż Dagsili:-D

Ostatnia edycja:
a ja w srode bedac u rodziców przy okazji wpadłam do lumpka bo zawsze jest tam nowa dostawa choc drogo bo ok 30 zl za kg to warto. maja tam super ciuszki same firmówki i prawie nie zniszczone lub nie mozna sie dojrzec usterek.
kupiłam małemu za 10 zł kurtawke z kapturem i puszkiem jeansowa na podszewce z George czy jakos tam. kilka spodenek bo z dnia na dzien swoje ida juz do kosza bo po tym czworakowaniu kolana sa niesamowice wyterte i nie do odeprania. i kilka bluzeczek z nexta. na wiecej nie starczyło czasu bo rodzice czekali w aucie.
wiec jestem mega szczesliwa.

Katiczku czy ty masz ten fotelik maxi cosi priori z napinaczem pasów czy bez?
Zastanawiam się właśnie (tak jak Kingunia)czy kupić maxi cosi priori, z napinaczem czy bez czy maxi cosi tobi.
Ceny są odpowiednio ok 480zł, 690zł i 800zł
A co to znaczy z napinaczem pasow???:baffled: To jakas machina fotelika, czy to nazwa normalnych pasow samochodowych?
Mam z isofix, i moge w aucie bez isofix stosowac standardowe pasy samochodowe rowniez.

NEXT multikolorowa kurteczka 98 jak nowa (1415075242) - Aukcje internetowe Allegro Katik jesteś w stanie sprawdzic cenę takiej kurteczki ?? Była bym wdzięczna :)
Nie wiem dlaczego laska posluguje sie zwrotem "z najnowszej kolekcji".
Jest to kurtka zimowa, czyli zimowa kolekcja juz byla, teraz najnowsze kolekcje sa wiosenne i letnie.
Po drugie- na stronie next takiej kurtki nie ma, wiec znow obstawialabym, ze to zadna najnowsza kolekcja.
Po trzecie, na ebay takiej kurtki dostac rowniez nie idzie.

reklama
Na fotelikach się nie znam, więc nie doradzę. Najlepiej chyba sprzedawców zapytać.

Byłam dziś w realu obkupić się w pampersy active baby, są po 43,95zł/paczkę 70szt., rozmiar 4.
Widziałam też te nowe pampersy dla dziewczynek i chłopców. Używałyście ich? Już miałąm brać, ale ostatecznie postanowiłam, że na promocję poczekam;-)

Aha!! Ważne dla lasek na diecie - otręby pszenne, owsiane i żytnie w realu na promocji też są. Kupiłam, ale nie pamiętam za ile.

A dla tych, co na diecie nie są real proponuje michałki zamkowe białe po 5,99zł/paczkę:-D

Do góry