reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
elvie - chodzi Ci o te pieluchomaltki ? Ja używałam dla Szymka , fajne są szczególnie dla dzieciaków biegających bo fajnie się trzymają . Ja kupowałam zawsze je na wakacje , na jakieś wyjazdy itp .

Elvie właśnie sprzedawcy mówią,że oczywiście z napinaczem lepsze,ale na necie chyba poszukam opinii.

W tesco kaszki nestle ryżowe przy zakupie dwóch, druga za pół ceny. Wychodzi więc po 4,42 za opak.

aniam - nie wiem, czy to byly pieluchomajtki, ale takie różowe dla dziewczynek i zielone dla chłopców. Myślałam, że to jakies specjalne pampersy, bo przy innych leżały..

kittek - kaszki tylko ryżowe czy mleczno-ryżowe też? Pytam, bo my na tych mleczno-ryżowych lecimy;-)

to chyba te pieluchomajtki uzywam ja i katik, sa super, duzo ciensze niz te normalne baby dry pampersy i bardziej chlonne, po prostu super

a co do siedzonka to ja mam tez ten co katik i kwiatek maxi cosi priorifix, jesli ktos potrzebuje z isofixem i bez (czyli 2 w 1) to ten jest chyba najlepszy

aniam mam do Ciebie pytanko czy w tym Twoim maclarenie odpinaja sie gorne pasy? Tzn chodzi mi oto czy mozna tam "zamontowac" spiworek i ozna go przelozyc przez wszytskie (5)pasy? Mam nadzieje ze zrozumiesz o co mi kaman ;-) Bo na 99% jutro zamawiam techno xt kolor szary. A jezeli chodzi o fotelik zdecydowalismy sie na maxi cosi priori xp. Ten tobi jakis taki maly i ciasny...

reklama
No to jeszcze w tesko kaszki z bobovity po 19,99 zł za 3 kaszki (2 truskawkowe i jedna malinowa z sokiem-nowość) a gratis do tego puszka do przechowywania otwartego opakowania :-)

Do góry