reklama
aniam - nie wiem, czy to byly pieluchomajtki, ale takie różowe dla dziewczynek i zielone dla chłopców. Myślałam, że to jakies specjalne pampersy, bo przy innych leżały..
kittek - kaszki tylko ryżowe czy mleczno-ryżowe też? Pytam, bo my na tych mleczno-ryżowych lecimy;-)
kittek - kaszki tylko ryżowe czy mleczno-ryżowe też? Pytam, bo my na tych mleczno-ryżowych lecimy;-)
filonka
Fanka BB :)
W tesco kaszki nestle ryżowe przy zakupie dwóch, druga za pół ceny. Wychodzi więc po 4,42 za opak.
jak to dobrze miec takich doradców zakupowych...jutro akurat lecimy do tesko po kaszki i inne zakupy
elvie - to gadamy o tych samych , to sa pieluchomajtki
Pieluchomajtki Pampers Active Pants - Pampers.pl
Pieluchomajtki Pampers Active Pants - Pampers.pl
to chyba te pieluchomajtki uzywam ja i katik, sa super, duzo ciensze niz te normalne baby dry pampersy i bardziej chlonne, po prostu super
a co do siedzonka to ja mam tez ten co katik i kwiatek maxi cosi priorifix, jesli ktos potrzebuje z isofixem i bez (czyli 2 w 1) to ten jest chyba najlepszy
a co do siedzonka to ja mam tez ten co katik i kwiatek maxi cosi priorifix, jesli ktos potrzebuje z isofixem i bez (czyli 2 w 1) to ten jest chyba najlepszy
aniam mam do Ciebie pytanko czy w tym Twoim maclarenie odpinaja sie gorne pasy? Tzn chodzi mi oto czy mozna tam "zamontowac" spiworek i ozna go przelozyc przez wszytskie (5)pasy? Mam nadzieje ze zrozumiesz o co mi kaman ;-) Bo na 99% jutro zamawiam techno xt kolor szary. A jezeli chodzi o fotelik zdecydowalismy sie na maxi cosi priori xp. Ten tobi jakis taki maly i ciasny...
reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
No to jeszcze w tesko kaszki z bobovity po 19,99 zł za 3 kaszki (2 truskawkowe i jedna malinowa z sokiem-nowość) a gratis do tego puszka do przechowywania otwartego opakowania :-)
Podziel się: