reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Kusząca cena tych rajstop, nam akurat rajstopy "wyszły". Kupowała już któraś w Biedronce? Jaka jakość? Trochę się boję kupować innych niż Wola, że się porozciągają, skulgają itp
Magda ja kupowałam jakość niezaciekawa!! tylko czego można sie spodziewać za taką cenę?! (ja dawałam 6,99 za sztukę)chociaz ja kupiłam malemu rajstopy gatta za 11 zł i jakośc pierwsza klasa. Nie rozciagają sie i nie mechacą!! tez z biedronki się mechacą, wydaje mi si, że tracą kolor po praniu również.

reklama
ja w zeszlym roku kupilam rajstopki w biedronce, byly wtedy w dwupaku, kolorowe, z wzorkami. I z tych akurat jestem zadowolona-sa grubsze, z dobrego materialu. ale jakis czas temu byly tez w biedronce rajstopki i te byly cienkie, takie niespecjalne...

tak smao bylo z bodziakami-w ciazy kupilam w biedronce 1szt czerwonego body i material super, nie wyciagnal sie, nie stracil koloru,po prostu super, a w wakacje byly body i byly porazka-robily sie dziurki przy zatrzaskach, material cieniusienki, szybko wyblakl...

najlepiej pojsc i wymacac:)

Dziewczyny byłam w Tesco spozywczym i doznałam szoku mleko bebilon (wszystkie rodzaje) za dwa opakowania 60 zł (przy zakupie jednego 36,60) i Nan też w takiej promocji ale teraz chyba po 40 zł za dwa opakowania... ale nie dam głowy sobie uciąć bo coś mni na mózg padło i nie popatrzyłam dokładnie w każdym razie na tej samej zasadei co bebilon

no i sie obkupiłam w pampersy pomaranczowe 5 paczek w realu po 34.99. (a wszystko dzieki Dagsili)najlepsze było ze zaladowalam tym cały wozek a na zakupy miejsca juz prawie nie było... no i miny ludzi i od razu pytania :a po ilee te pampersy?jakas promocja? :-D

Magda ja kupowałam jakość niezaciekawa!! tylko czego można sie spodziewać za taką cenę?! (ja dawałam 6,99 za sztukę)chociaz ja kupiłam malemu rajstopy gatta za 11 zł i jakośc pierwsza klasa. Nie rozciagają sie i nie mechacą!! tez z biedronki się mechacą, wydaje mi si, że tracą kolor po praniu również.

A ja wam mogę polecić rajstopki w reserved , te z woli czy gatty się chowają . mam po Szymku jeszcze niektóre ( miał pod spodnie jednokolorowe to i Ola łazi ) i lepiej wygladają niż te z gatty co tylko Ola w nich łaziła . Mam też ze dwie pary od kolezanki po jej córci i tez rewelacyjnie wygladają . Skarpetki też mają super dla starszych dzieciaków .

Jak ktoś chciałby nabyć kubek Np na dzień babci taki z foto to w rossmanie jest promocja , kupując paczkę ich pieluch za 39.90 ( właściwie karton ) dostajemy taki kubek za 1gr . ja miałam i tak w planach nabycie dwóch dla babć , więc kupiłam te pieluchy , będę miała na zmianę z pampkami , kubki zamawia się przez neta a za dwa dni odbiera w sklepie . Kubki i tak miałam kupić normalnie więc wyszło na to że mam dwa kartony pieluch za 30 zeta :)

reklama
Do góry