reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Dziewczyny a ja zwracam się znowu z pytaniem odnośnie wózka. Bo chcemy kupić paraslokę, co mi doradzicie? Ja się napaliłam na maclarena xlr ale cena mnie powala.
Aha i jeszcze jesteśmy na kupnie fotelika zastanawiamy się między maxi cosi priori a tobi, proszę też o opinie. KAtik chyba Wy macie priori jak dobrze pamiętam , i jak zadowolonoa jesteś?

reklama
Dziewczyny a ja zwracam się znowu z pytaniem odnośnie wózka. Bo chcemy kupić paraslokę, co mi doradzicie? Ja się napaliłam na maclarena xlr ale cena mnie powala.
Aha i jeszcze jesteśmy na kupnie fotelika zastanawiamy się między maxi cosi priori a tobi, proszę też o opinie. KAtik chyba Wy macie priori jak dobrze pamiętam , i jak zadowolonoa jesteś?

a nie możesz kupić XT jest troszkę tańszy , ja mam XT i jestem mega zadolona z tego wózka , zreszta maclarena potem można zawsze sprzedać w dobrej cenie

W lidlu od 27.01. będą w promocji bramki samozamykające ochronne na schody/przejścia po 89,90zł, przedłużenia do nich po 19,90zł.
Bramki są do przejść o wymiarach 73-81cm

Są też zabezpieczenia przed dziećmi różne rodzaje po 6,99zł.

Wybaczcie moja monotematycznosc na temat tego fotelika, zeby nie bylo ze ja w kolko o jednym.... ale odpowiadam Kinguni ;-)

Jestem bardzo zadowolona z priori, zwlaszcza, ze na ten pierwszy do 9 kg juz patrzec nie moglam, ciagle wkurzalo mnie to, ze sie suwal po siedzeniu.
Ten jest w isofixie, i stoi sztywno, wyglada bardzo solidnie, dodatkowo wysuwa sie do przodku, ze Pola jezdzi w pozycji lekko lezacej. Ma fajne zapiecia, meciutkie poduszeczki na pasach, do tego dokupilam malej podusie pod glowe tez z MC, i glowa jej nie lata.

Jestem zadowolona, ale juz ostatnio mowilam: ja nie mam porownania np z innymi fotelikami po starszych dzieciach, wiec nie powiem, czy np z roemera, kiddy czy chicco nie bylabym rowniez zadowolona.
Ale gdybym miala teraz kupowac jeszcze raz wybralabym tego priori, bo spelnia moje oczekiwania, i Polci buziak sie cieszy jak tylko do niego wsiada.

elvie my chcemy brazowo niebieski bo licze ze posluzy jeszcze przy druim dziecku a planujemy chlopca;-) a dziewczynka w niebieskim ok ale chlopak w rozowym wozku nie bardzo hehe

Kingunia - my się na ten sam zdecydowliśmy, wersja brązowo-różowa.

Katik - dzięki za info, teraz kombinuję kogo w Anglii mam:-D

Elvie- jesli tylko chcesz , to ja Ci moge "pomoc" z tym wozkiem. Zreszta dotyczy sie to wszystkich dziewczyn, i wszelkiego asortymentu- jesli ktoras cos potrzebuje niech daje znac.

Elvie, jak masz karte kredytowa, to wozek mozesz kupic przez neta. Ja Ci podam moj adres, paczka przyjdzie do mnie, i zamawiam kuriera do Ciebie. My paczki wysylamy przez jezdzacego na trasie busa z Polski. Sprawdzalam, ze wozek wazy niecale 8 kg, wiec za przesylke bylo by 125 zl, platne przy dostarczeniu.

Wiec jesli tu wozek wychodzi Cie ok 950 zl + 125 zl kurier, to masz 1075 zl, a w Polszy niby po przecenie 1334zl.

Jesli tylko chcesz daj znac.

dzis zauwazylam, ze mothercare tez je ma teraz w promocji, w kolorach o jakich mowilyscie
http://www.mothercare.com/gp/search...:42764041&field-keywords=maclaren+xlr&x=0&y=0

Ostatnia edycja:
reklama
Z nieba mi spadłaś kobieto!!
Nie wiem tylko do kiedy jest ta promocja, bo chętnie skorzystam, ale jeśli to nie problem to przelałabym Ci kasę normalnie, bo z kredytowych kart nie korzystam i takich nie posiadam.
Wypłatę mam 25 stycznia. Mam nadzieję, że zdąrzę, bo póki co spłukana jestem, bo mnie ten gabinet masażu wyniósł więcej niż planowałam:baffled:

Aha, widziałam na stronie, że maja jeszcze oryginalny pałąk do wózka to też go chcę. Nie mogę za to u nich znaleźć torby sportowej, a na polskiej stronie bobowozki.pl jest taka torba za 200zł..

Do góry