reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
a my nadal huggisy - a ostatnio kupiłam paczkę Dady - i nie są całkiem, całkiem - jak dotąd nie przesiąkły nam, trzymają ładnie a i pupa sliczna

my od paru miesięcy używamy Dady i jest ok! moim zdaniem nawet bardziej chłoną niż pampersy ostatnio teściowa kupiła pieluchy z lidla i też są w porządku.

Hej dziewczyny :)
Zamieszczam tutaj ogłoszenie mam nadzieje ze nie bedziecie miały nic przeciwko.
A mianowicie mam do sprzedania 5 puszek mleczka Nan Active 3. Puszeczka 350 g. Sprzedaje po 10 zł za puszkę. Mleczko ważne jest do końca marca. Moze jest jakas zainteresowana mama. Jak tak to prosze o kontakt na priv :)

Kupiliśmy Mai nowy dywan i bardzo polecam, jest śliczny. Sprzedawca m dużo fajnych wzorów.
Dywany dziecięce akrylowe ŚLICZNE 160X230 (1393300201) - Aukcje internetowe Allegro

jEcZaaKEGQKZAUhGSaPk.jpg

Dywany dziecięce akrylowe ŚLICZNE 160X230 (1393300201) - Aukcje internetowe Allegro

Jakie cudne te dywany w kwiatki :-) Az mnie maz nakrzyczal, ze nie potrzeba nam dywanu :-D
hehehheeh

od poniedz 17 stycznia, w biedronce rajstopki po 7,99 .
jesli macie w miescie sklep tekstil market tez sa tam fajne rajstopki z froty.cieple , miekkie i dobrej firmy po 6.9- zl
http://www.textilmarket.pl/

Ostatnia edycja:
reklama
Kusząca cena tych rajstop, nam akurat rajstopy "wyszły". Kupowała już któraś w Biedronce? Jaka jakość? Trochę się boję kupować innych niż Wola, że się porozciągają, skulgają itp

Do góry