ja uzywalam tych białych i sa swietne (kupilam na jakiejs promocji w cerrfurze). mieciutkie, delikatne, trzymaly siku i kupe tam gdzie powinny) w normalnych cenach sa okropnie drogie, ale ta promocja jest calkiem calkiem ;-)
reklama
ja uzywalam tych białych i sa swietne (kupilam na jakiejs promocji w cerrfurze). mieciutkie, delikatne, trzymaly siku i kupe tam gdzie powinny) w normalnych cenach sa okropnie drogie, ale ta promocja jest calkiem calkiem ;-)
Ja ich miałam 6 paczek ale się juz skończyły
Katik
...jestem mamą...
Ja tez ostatnio zrobilam zapas pampkow. Na necie znalazlam kosmiczna promocje, i kupilam
6 jumbo pack pampersow active fit, w sklepie po 20 f, a ja za 15 trafilam
do tego chusteczki pampers 2 kartony po 12 paczek w srodku....
normalnie w sklepie w promocji kupowalam za 9.99 a przez neta za 5.49
i jeszcze mi wszystko za free do domu przywiezli, tak wiec zakupy zrobilam super!
6 jumbo pack pampersow active fit, w sklepie po 20 f, a ja za 15 trafilam
do tego chusteczki pampers 2 kartony po 12 paczek w srodku....
normalnie w sklepie w promocji kupowalam za 9.99 a przez neta za 5.49
i jeszcze mi wszystko za free do domu przywiezli, tak wiec zakupy zrobilam super!
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
W tesco są gigant paki pampków po 99,95 zł... rozmiar "4" ma 162 szt. więc wychodzi po 0,61 groszy za sztukę
huggisy też były w promocji ale nie patrzyłam dokładnie po cenie... ale coś 50 kilka złoty za dość dużą paczkę
huggisy też były w promocji ale nie patrzyłam dokładnie po cenie... ale coś 50 kilka złoty za dość dużą paczkę
W tesco są gigant paki pampków po 99,95 zł... rozmiar "4" ma 162 szt. więc wychodzi po 0,61 groszy za sztukę
No wlasnie w gazetce tesco sa tylko 3ki. Ale skoro mowisz, ze promocja dotyczy tez 4rek to trzeba sie wybrac :-)
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
onka kupiłam i płaciłam dokładnie 99,95 i na pisane że dotyczy rozmiarów mini, midi i maxi
onka kupiłam i płaciłam dokładnie 99,95 i na pisane że dotyczy rozmiarów mini, midi i maxi
Dzieki za info.
reklama
Podziel się: