reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

ja uzywalam tych białych i sa swietne (kupilam na jakiejs promocji w cerrfurze). mieciutkie, delikatne, trzymaly siku i kupe tam gdzie powinny) w normalnych cenach sa okropnie drogie, ale ta promocja jest calkiem calkiem ;-)

reklama
Ja tez ostatnio zrobilam zapas pampkow. Na necie znalazlam kosmiczna promocje, i kupilam
6 jumbo pack pampersow active fit, w sklepie po 20 f, a ja za 15 trafilam
do tego chusteczki pampers 2 kartony po 12 paczek w srodku....
normalnie w sklepie w promocji kupowalam za 9.99 a przez neta za 5.49

i jeszcze mi wszystko za free do domu przywiezli, tak wiec zakupy zrobilam super!

W tesco są gigant paki pampków po 99,95 zł... rozmiar "4" ma 162 szt. więc wychodzi po 0,61 groszy za sztukę
huggisy też były w promocji ale nie patrzyłam dokładnie po cenie... ale coś 50 kilka złoty za dość dużą paczkę

W tesco są gigant paki pampków po 99,95 zł... rozmiar "4" ma 162 szt. więc wychodzi po 0,61 groszy za sztukę
huggisy też były w promocji ale nie patrzyłam dokładnie po cenie... ale coś 50 kilka złoty za dość dużą paczkę

No wlasnie w gazetce tesco sa tylko 3ki. Ale skoro mowisz, ze promocja dotyczy tez 4rek to trzeba sie wybrac :-)

w superharmie sa kupony na pampersy. przedwczoraj dostałam jak kupowałam kilka rzeczy. pampki z kuponem po 37zł paczka

reklama
Do góry