reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
ja glównie pampersy, jednak jak z kasą gorzej to kupuję u nas w aptece takie w zwykłym opakowaniu, nie wiem co to za marka, opakowanie wygląda podobnie jak to, w które kiedyś watę się pakowało. Tzn zwykły biały worek z zielono-niebieskim nadrukiem. 70 szt 20 zł. Staram się je używać na przemian z pampkami.Są dość miękkie. A na noc tylko pampki. Niewiele, ale trochę pozwala zaoszczędzić takie kombinowanie, o ile nie ma uczulenia

Nela już jakiś czas leci na pieluchach zielonych Tesco. Chyba, że trafimy gdzieś na promocję to wtedy jakieś bardziej wypasione dostaje ;-) Przy okazji - jak ktoś używa Huggies, to w Superpharm megapaka za 37 zł.

od 13 stycznia w realu pampki sleep&play za 34,97 a premium care(te biale) za 42,95

sa tez jakies marki real pieluchy za 34,95 plus 2 paczka za 1 grosz.

poki co nic innego nie znalazlam:-)

kamisia mowisz o rosmanowskich pampkach.Sprobuj.Moja siora zmienila pampersy wlasnie na rosmanowskie i zadowolona.Mowi ze duzej roznicy nie ma.Nawet wygladem sa prawie identyczne.Ja nie wiem bo tu nie ma ale siora polecala.

Aha ja tez czesto kupowalam te z lidla i bylam mile zaskoczona bo byly fajne.Nie wiem czy jest w Pl mercadona.Tamtejsze pampki tez sa oki.

Widzę,że nie tylko ja zauważyłam,że z cenami pamków zwariowali! Ja tak jak Aniam, gdy upoluję w promocji to od razu 5 paczek kupuję,ale powoli zapasy się kończą, a promocji nie widać, hehe.

Daga - dzięki wielkie!! Na takie info długo czekałam:-)

Dziewczyny, używałyście tych pampków białych premium care? Warto kupić?

U nas dzisiaj happy dały radę:-) Mam jeszcze opakowanie pampers active baby w zapasie, ale skoro pamperaki tak rzadko są ostatnio w promocji to zastanawiam się, czy nie kupić hurtowej ilości;-)

reklama
pampers premium care jak dla mnie rewelacja!!! tylko ta cena..

sleep&play ponoc nie maja elastycznych bokow wiec dla mnie odpada

uzywalam tez pieluch ze Schleckera, mniejszy rozmiar ok, ale wiekszy tragedia...

od huggiesow z biedronki mala ma co chwile odparzona pupcie cala w krostkach:(

przerobilysmy tez biedronkowe dada i chlonnosc ok, ale jak dla mnie za sztywne

wczoraj w rossmanie zakupilam za 39,99 92szt pieluszek i jak dla mnie bomba. w zeszlym roku tez ich probowalam i delikatnie mowiac to byla porazka. Wczoraj kupilam te rossmanowe najpierw opakowanie 2szt, sprawdzilam miekkosc i tylko grubosc mi nie odpowiadala ale jednak skusilam sie na ten mega pak w kartonie i nie zaluje bo okazaly sie jeszcze lepsze niz te w dwupaku. maja taki sam chlonny wklad jak pampki, noc wytrzymuja super, w dzien tez chlona wszystko. i sa mieciutkie:)

Ostatnia edycja:
Do góry