kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
kupowala ktoras z Was sanki na allegro? szukam drewnianych z oparciem (w biedronie mi wykupili) ewentualnie ze spiworkiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja kupilam, zaplacilam i czekam bo sprzedawca sie nie wyrabia z wysylka, kilka tys. sanek sprzedal i chyba teraz je pakujekupowala ktoras z Was sanki na allegro? szukam drewnianych z oparciem (w biedronie mi wykupili) ewentualnie ze spiworkiem
kupowala ktoras z Was sanki na allegro? szukam drewnianych z oparciem (w biedronie mi wykupili) ewentualnie ze spiworkiem
Wronka chyba bedzie go zamawiac.Dziewczyny, właśnie gmeram na allegro w celu zakupienia jeździka- podoba mi siętaki -http://allegro.pl/chicco-edukacyjny-chodzik-pchacz-2w1-i1352209179.html
wiem, że już o tym było i któraś z Was go opiniowała- nie mogę tego odnaleźć, ale jeśli któaś takowy zakupila to bede wdzieczna za opinie i podrzucenie namiarów na sprawdzonego sprzedawce
hahah, no czytam nazwe na tym linku - sanki z popychaczem - i pierwsze skojarzenie :kwiatuszku ja kupowalam takie:
Sanki drewniane z POPYCHACZEM solidne SZYBKO!! (1345892971) - Aukcje internetowe Allegro
tylko odbieralam osobiscie
sanki jak sanki mysle ze wsyztskie takie same a sprzedajacy ok
Aga, ja mam i bardzo polecam taki:a ten spiworek naprawde taki fajny? bo wlasnie szukam dla Sebcia czegos. miby mamy spiworek do wozka, ale to taki matarialowy i na polskie mrozy raczej sie nie nadaje...
Justa - mnie takie sanki znajome odradziły, bo podobno te płozy bardzo szybko rdzewieją:-(kwiatek ja kupilam na allegro takie:
Sanki drewniane BARANIE ROGI + materac + sznurek (1350604863) - Aukcje internetowe Allegro
sa super, stabilne, dobrej jakosci, materacyk mam bezowy bardzo ladny jest, a ja tez mam szpiworek ten z owcza welna do wozka to tez na sanki bede go uzywala
ja go zamówiłam Kamisiu ale z przesylka na adres chrzestnej mlodego bo tak chcialaDziewczyny, właśnie gmeram na allegro w celu zakupienia jeździka- podoba mi siętaki -http://allegro.pl/chicco-edukacyjny-chodzik-pchacz-2w1-i1352209179.html
wiem, że już o tym było i któraś z Was go opiniowała- nie mogę tego odnaleźć, ale jeśli któaś takowy zakupila to bede wdzieczna za opinie i podrzucenie namiarów na sprawdzonego sprzedawce