reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Przyszedł nam wczoraj fotelik samochodowy, pierwszy kurs dzisiaj zaliczony. Byłam w szoku, bo zero protestów ze strony Alicji, siedziała "dumna i blada";-) Przez te kilka lat bardzo unowocześnili fotelik, jak porównuję z tym Igorkowym to taki archaiczny się wydaje;-) Nakładka nie dociska dziecka, a tak troszkę było w starym modelu. Generalnie bardzo zadowolona jestem:-), bo w końcu z nosidełkiem się mordować nie muszę, było mi już strasznie ciężko

u nas bylo to sano, siedziala jak pannica i na wszystkie strony sie rozgladala, bo wyzej, no i przede wszystkim - przodem!

reklama
laki która ma HM blisko to przecey już są .. ja się dziś o TTAAKKKK obkupiłam he he
A ja wczoraj byłam i nie wybrałam nic:-( Głównie na męskim szalałam, bo szukaliśmy płaszcza dla M, ale nie było, więc nabył owy w Marks&Spencer. Na dzieciowy na piętro nie wjeżdżałam nawet, bo czasu nie mieliśmy.

Chwal się co kupiłaś i czy sobie czy dzieciakom;-)

Elvie kupiłam małej tuniki dwie
H&M Hello Kitty 4-6m/68 sukienka,tunika NOWA (1370192307) - Aukcje internetowe Allegro
nie jestem fanem HK ale tuniki te bardzo lubie
takie dwie dla szymona
H&M - BARBAPAPA - ZIELONA BLUZKA 98/104 F27 (1349995004) - Aukcje internetowe Allegro
szarą i zieloną
taką dla małej mimo że chłopięca
*H&M* _ TYGRYSEK __ BLUZKA___2w1 __ 86 _ WYPRZ (1361783951) - Aukcje internetowe Allegro
he he
H&M HELLO KITTY BEZRĘKAWNIK ~74 NOWY HIT (1370380465) - Aukcje internetowe Allegro
drugi dla szymka granatowy .
Trzy pary spodni dla małej , bidziaki , kilka bluzek , butki , dwie bluzy dla Szymka , spodnie . Krótkie spodenki dla małej takie co można na rajstopki założyc . Dużo kupiłam bo 400 zeta z portfela ubyło :) a że ceny 10,20 , 30 zł to wróciłam z dwoma wielkimi siatami rzeczy .

reklama
katik . napisz mi prosze czy ten nowy fotelik polci mozna tez przymocowac bez isofixa?? bo my w samochodach mamy isofix i napewno taki fotelik kupie, ale np moja mama nie ma i jakbym byla w polszy i mama by chciala mala gdzies zabrac swoim autem to jak?? bo ta baba w sklepie mi mowila ze zaden od maxicosi tego systemu na pas nie ma, maja albo isofix albo na pas, a nie 2 w 1 jak od roemer..

Do góry