reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

ok zaraz poczytam o tych bezpiecznych zakupach

ulanka ja pisałam do niego mnóstwo maili i dzwoniłam ale skurczysyn ma non stop wyłączony kom

edit: już doczytałam jutro maszeruję na policję i składam zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa

Ostatnia edycja:
reklama
Mamusia- powodzenia, bo bylo by milo gdyby kaske zwrocili przed swietami.

A ja wczoraj bylam mile zaskoczona. Poszlam do mothercare po jezdzik , bo tam najtaniej znalazlam. Wchodze do sklepu, a tam wielkie napisy: tylko dzis promocja na wszystkie zabawki -20%.
Tym sposobem zamiast 42 kupilam za 33 :-)

Mamusia- powodzenia, bo bylo by milo gdyby kaske zwrocili przed swietami.

A ja wczoraj bylam mile zaskoczona. Poszlam do mothercare po jezdzik , bo tam najtaniej znalazlam. Wchodze do sklepu, a tam wielkie napisy: tylko dzis promocja na wszystkie zabawki -20%.
Tym sposobem zamiast 42 kupilam za 33 :-)
farciara

Moja też ma zabawkę z biedy, tygryska. Czy wy też nie możecie odczepić tego dodatkowego kółka? Śrubka się stępiła. I teraz nie można tego dokręcić. :-(
ja mam pomaranczowego kotka. Ze srubka tez mialam problem bo tak mocno byla wkrecona ze nie dalo sie jej ruszyc. W koncu wkretarka poszla w ruch i dopiero udalo sie odkrecic to dziadostwo:shocked2:

A propos kupowania zabawek. Slyszalyscie o podszywaniu sie chinczykow pod znak certyfikatu CE? Wymyslili swoj wlasny znaczek China Export, ktory jest bardzo podobny do europejskiego certyfikatu. Szczegoly mozna znalezc np. tutaj:
Co oznacza znak CE umieszczany na produktach? Uwaga na fałszywy znak bezpieczeństwa użytkowania. - Biznes - Aktualności budowlane - budnet.pl
Ja po tej informacji zaczelam dokladnie przygladac sie co zabawkach jest namalowane.
dzieki za info, ja nie slyszalam, ale jakos mnie to bardzo nie dziwi...

co do chodzika, to Seb dosal taki Smyk. Juz sie nie bawi, bo na Swieta chrzestnej u nas nie bedzie wiec prezent byl wczesniej:tak::-)

my bardzo dlugo sie zastanawilismy nad jezdzikiem bo chcialam takie zeby byl i jezdzik i pchacz w jednym i w koncu od mojej mamy na gwiazdke dostanie taki:
FISHER PRICE interaktywny edukacyjny jeździk (1343049758) - Aukcje internetowe Allegro
tylko dostanie uzywany bo uwazam ze takie zabawki wcale nowe nie musza byc a nie chciaalm mamy naciagac bo teraz troche krucho u nich a i tak bardzo mi pomaga ze z Mala siedzi ale sie do tego uparla i w realu byla promocja i kupila jeszcze taki:
JEŹDZIK CHODZIK DISNEY KUBUŚ PUCHATEK tanio!!!! (1350157594) - Aukcje internetowe Allegro
ale to juz dostanie na urodziny
a musze sie jeszcze pochwalic bo na mikolaja dostala od mamy M taki spiworek(ja wybieralam hehe):
BabyLux ŚPIWOREK DO WÓZKA 105 cm OWCZA WEŁNA (1329025162) - Aukcje internetowe Allegro
i musze z czystym sumieniem powiedziec ze jest super. Cieplutki pasuje do wozka, sanek i fotelika i musle ze na kilka lat starczy bo jest naprawde duzy i sprzedajacy tez ok

my bardzo dlugo sie zastanawilismy nad jezdzikiem bo chcialam takie zeby byl i jezdzik i pchacz w jednym i w koncu od mojej mamy na gwiazdke dostanie taki:
FISHER PRICE interaktywny edukacyjny jeździk (1343049758) - Aukcje internetowe Allegro
tylko dostanie uzywany bo uwazam ze takie zabawki wcale nowe nie musza byc a nie chciaalm mamy naciagac bo teraz troche krucho u nich a i tak bardzo mi pomaga ze z Mala siedzi ale sie do tego uparla i w realu byla promocja i kupila jeszcze taki:
JEŹDZIK CHODZIK DISNEY KUBUŚ PUCHATEK tanio!!!! (1350157594) - Aukcje internetowe Allegro
ale to juz dostanie na urodziny
a musze sie jeszcze pochwalic bo na mikolaja dostala od mamy M taki spiworek(ja wybieralam hehe):
BabyLux ŚPIWOREK DO WÓZKA 105 cm OWCZA WEŁNA (1329025162) - Aukcje internetowe Allegro
i musze z czystym sumieniem powiedziec ze jest super. Cieplutki pasuje do wozka, sanek i fotelika i musle ze na kilka lat starczy bo jest naprawde duzy i sprzedajacy tez ok
super te chodziki, zwlaszcza ten z reala, musze sie w weekend przejechac moze jeszcze w promocji beda...

a ten spiworek naprawde taki fajny? bo wlasnie szukam dla Sebcia czegos. miby mamy spiworek do wozka, ale to taki matarialowy i na polskie mrozy raczej sie nie nadaje...

a ten spiworek naprawde taki fajny? bo wlasnie szukam dla Sebcia czegos. miby mamy spiworek do wozka, ale to taki matarialowy i na polskie mrozy raczej sie nie nadaje...

ja na prawde jestem zadowolona, tez sie wahalam bo troche kosztuje-pomimo ze nie ja place ale... dzis mala pierwszy raz z niego skorzytsala i ubralam ja cienko do tego cienszy kombinezonik-taki jesienny i ten spiworek i mi sie zgrzala wiec chyba cieplutko w nim i ogolnie podoba mi sie wykonanie, ja zlego slowa nie moge powiedziec przynajmniej na razie jestem zadowolona no i fajne jest tez to ze ta "welna" to tak naprawde jakby taki grubszy polarek

a ten jezdzik w realu 69zl

ja na prawde jestem zadowolona, tez sie wahalam bo troche kosztuje-pomimo ze nie ja place ale... dzis mala pierwszy raz z niego skorzytsala i ubralam ja cienko do tego cienszy kombinezonik-taki jesienny i ten spiworek i mi sie zgrzala wiec chyba cieplutko w nim i ogolnie podoba mi sie wykonanie, ja zlego slowa nie moge powiedziec przynajmniej na razie jestem zadowolona no i fajne jest tez to ze ta "welna" to tak naprawde jakby taki grubszy polarek

a ten jezdzik w realu 69zl
dzieki, jutro zamowie:)

Dziewczyny, właśnie gmeram na allegro w celu zakupienia jeździka- podoba mi siętaki -http://allegro.pl/chicco-edukacyjny-chodzik-pchacz-2w1-i1352209179.html
wiem, że już o tym było i któraś z Was go opiniowała- nie mogę tego odnaleźć, ale jeśli któaś takowy zakupila to bede wdzieczna za opinie i podrzucenie namiarów na sprawdzonego sprzedawce

reklama
bylam dzis w biedronce i tez kupilam ta grajaca zabawke- hipcia i do tego takiego sporego misia w czapce i kubraczku i wyglada prawie jak baca heheh

Do góry