reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Zielona, drogo tam u Was Traveller INFANT szelki smycz plecak 3w1 OCHRONA! (1340529923) - Aukcje internetowe Allegro

A ja myślałam o czymś takim Opaska smycz na nadgarstek, Reer (1344627839) - Aukcje internetowe Allegro, bo Większa wykazywała dużą niechęć do chodzenia za rękę, jeśli nie mogła sama pchać wózka. Na szczęście przeszło :-) Tym, które się zarzekają, że "na pewno nie" gwarantuję, że przy dwójce z niedużą różnicą wieku będą myśleć w jaki sposób starsze ograniczyć

Moja też ma zabawkę z biedy, tygryska. Czy wy też nie możecie odczepić tego dodatkowego kółka? Śrubka się stępiła. I teraz nie można tego dokręcić. :-(

A propos kupowania zabawek. Slyszalyscie o podszywaniu sie chinczykow pod znak certyfikatu CE? Wymyslili swoj wlasny znaczek China Export, ktory jest bardzo podobny do europejskiego certyfikatu. Szczegoly mozna znalezc np. tutaj:
Co oznacza znak CE umieszczany na produktach? Uwaga na fałszywy znak bezpieczeństwa użytkowania. - Biznes - Aktualności budowlane - budnet.pl

Ja po tej informacji zaczelam dokladnie przygladac sie co zabawkach jest namalowane.

szczyt...

u nas dziadzio dostał zlecenie na biedronkową gąsieniczkę i już ją kupił czekamy na dostawę ;-)

czego ci chińczycy nie wymyślą porażka !!!:szok:

Ulanka, ja juz od dawna oczy na forum wyplakuje, ze tutaj nie dosc, ze zarobki marne, to wszystko 3 razy drozej niz w Europie czy za polnocna miedza. Dobrze chociaz, ze jak jest goraco to jesc sie nie chce...

Sprawdzilam cene tego ostatniego plecaczka, i kuzwa, wychodzi prawie 30 dolcow. Szczyt!

reklama
Dobra, Pola ma juz kupiona zabaweczke z Biedy. Slimaczka jesli dobrze zrozumialam.

W czwartek idzie paczka, wiec jak macie jeszcze jakies namiary jakies na promocje - dajcie znac :-)
A my mamy pomarańczowego kotka i jeszcze misia za 24,99zł - taki duży, pluszowy, z czapką robioną na drutach i kamizelką, wyglądaj jak ze starej dobranocki:-) Niestety na www go nie pokazali, są za to 3 inne.

Do góry