reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Super :-) a co do M. to też jestem przekonana że bedzie mi właził do wody bo to taki utopek ;-) a J. to już w małym nie chce się kąpać tylko do dużego basenu i w kółku skacze...:eek: już sie nie mogę doczekać :tak:

reklama
Mamusia - my kupilismy Maxi Cosi Priorifix, z tym ze my wzielismy z opcja cabriofix. Do odbioru mam w czwartek, bo na stanie mojego wymarzonego koloru nie mieli.
Ogolnie fotelik na zywo jak ogladalam spelnil moje oczekiwania, bardzo fajnie sie wysuwa do przodu, dzieki czemu dziecko moze jezdzic jeszcze w pozycji lekko polzezacej.

Lejdis za tydzień w Biedzie takie grające zwierzątko dla naszych skarbów-http://www.biedronka.pl/oferta/artykuly_przemyslowe/juz_za_tydzien/

dzis mi własnie siostra o tym mówila, musze tyo nabyc, ma az 40 melodyjek. u nas mały lubi takie zabawki jezdzaco grajace. ma taka lokomotywe co spiewa 4 piosenki, nienadazymy bateri zmieniac. i kulke kolorowa skaczaca-grajaco.

dziewczyny, kolezanka polecila mi taki kubeczek LOVI
uzywala któras ? jakiś opinie?
Moja Mania z niego korzystała i chyba Aniam pisała, że Szymek ma. Sprawdził się bardzo dobrze, w przeciwieństwie do normalnego niekapka Lovi, z którego mi nawet trudno było się czegoś napić (może coś przez 2 lata poprawili). Tylko on się pojawił, jak moja już nieco starsza była, więc nie wiem, jak u maluchów da radę. Jedynie ta gumka-uszczelka po pewnym czasie nie dała się już całkiem doczyścić, ale można teraz kupić same uszczelki. Ja polecam :-)

A zwierzątko - mam z tej serii w domu dwa ślimaki i żółwia - nie mają wyłącznika, więc jak gdzieś ktoś przez przypadek dotknie/kopnie (w środku nocy ;-) to zawsze gra. Mój M z takich zabawek wyjmuje baterie ;-) Ale jako samochody służą obu dziewczynom i do jednego baterię mam zamiar dokupić :-D

Ostatnia edycja:
reklama
No ja mam ten kubek lovi ale to raczej dla starszaków nasze dzieciaki chyba sobie z nim nie poradzą . Ola napewno nie . To tak myślę ok roczku

Do góry