AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Super :-) a co do M. to też jestem przekonana że bedzie mi właził do wody bo to taki utopek ;-) a J. to już w małym nie chce się kąpać tylko do dużego basenu i w kółku skacze... już sie nie mogę doczekać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hania tez kocha piaskownicejesu to mój J. jakby mógł to cały dzień spędzi w piaskownicy... nawet w taką pogode jak teraz czyli śnieg z deszczem... i nie da sobie wytłumaczyć że zimno, brudno i w ogóle błe...
Lejdis za tydzień w Biedzie takie grające zwierzątko dla naszych skarbów-http://www.biedronka.pl/oferta/artykuly_przemyslowe/juz_za_tydzien/
Moja Mania z niego korzystała i chyba Aniam pisała, że Szymek ma. Sprawdził się bardzo dobrze, w przeciwieństwie do normalnego niekapka Lovi, z którego mi nawet trudno było się czegoś napić (może coś przez 2 lata poprawili). Tylko on się pojawił, jak moja już nieco starsza była, więc nie wiem, jak u maluchów da radę. Jedynie ta gumka-uszczelka po pewnym czasie nie dała się już całkiem doczyścić, ale można teraz kupić same uszczelki. Ja polecam :-)dziewczyny, kolezanka polecila mi taki kubeczek LOVI
uzywala któras ? jakiś opinie?