reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Zdecydowalismy wreszcie jaki fotelik kupimy Malej. Wreszcie - bo zaczyna juz sie rownac z koncem obecnego, wiec najwyzsza pora. Mialo byc Chocco, ale jednak ziarekno obaw mi zasialyscie tymi crashtestami , no i padlo na kolejne maxi cosi-kolor Tango Red
Maxi Cosi Priori Fix

my mamy podobny to tego OSUSZACZ POWIETRZA wydajność 27l / dobę !!! (1334159310) - Aukcje internetowe Allegro .

a z doswiadczenia (niezwykle nieprzyjemnego)wiem, ze takie male urzadzenia sie nie sprawdzaja... dopiero potraktowanie wilgoci taka maszyna + wietzenie przynosi efekty.

z tym ze takie urzadzenie to tez spory wydatek..

Myszta a o jaką dokłądnie ci chodziło? Taką "zwykła" drewnianą lub plastikową? Jeśli tak to skoro dzieć sam siedzi to jak najbardziej można mu taką zafundowac... zresztą myślę że nawet przyszłościowo to dobry pomysł

reklama
Katiczku fajnie będę maluszków Humptiego uczyć :)))

Ja się nie załapałam na Biedronkowe sanki...wykupili jak tylko pierwszy śnieg spadł.

Do góry