reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Katik pierwsza sprawa nie otwiera mi się link który podałaś :-(
druga rzecz dot wypiekacza chleba... może i racja... wyrobienie ciasta wprawdzie trwa 5 minut ale potem odstawić na odpoczynek potem formowanie i wyrastanie...trzeba pilnować czasu...
A podoba mi sie pierwszy ale tu mówie o wyglądzie bo funkcji nie poczytałam :-p

reklama
ja mam wypiekacz i jest super . Wsypuje wsio odpalam i wyciagam bochenek . Mi by się nie chciało bawić w piekarnik .
włacznik czasowy ma chyba teraz kazda maszyna . że się sypie ustawia i właczy się w nocy i masz chleb na rano .
Poza tym te maszyny wyrabiają ciasto na pizze czy robią dzemy . Ja mam zelmera
Wypiekacz do Chleba ZELMER 43Z010 Metalowa Obudowa (1327867305) - Aukcje internetowe Allegro
przez to że jest to tak proste my chleba nie kupujemy wogóle chyba że chce mi się kajzerek to kupie

Katik pierwsza sprawa nie otwiera mi się link który podałaś :-(
druga rzecz dot wypiekacza chleba... może i racja... wyrobienie ciasta wprawdzie trwa 5 minut ale potem odstawić na odpoczynek potem formowanie i wyrastanie...trzeba pilnować czasu...
A podoba mi sie pierwszy ale tu mówie o wyglądzie bo funkcji nie poczytałam :-p

w wypiekaczu nic nie pilnujesz . On sam wyrabia potem się nagrzewa do 25 stopni i sobie ciasto rosnie potem sam włacza pieczenie i tylko pyka jak chleb masz sobie juz wyjąc . także zrobienie chleba jest dziecinnie proste .
Tylko jak ktoś ma zamiar go kupić to polecam miec wage kuchenną w chlebie mega ważne jest to , abyu składniki były dobrze odmierzone szczególnie własnie w automatach się to liczy . MI kilka nie wyszło właśnie przez brak wagi . teraz wychodzi kazdy

może kiedyś uda mi sie męża namówić na kupienie mi takiego czegoś... póki co nie mam na taki zbytek kasy...bo skoro daję radę bez niego... ale kto wie... może kiedyś...
Bo zaintrygowałyście mnie tymi dżemami... ;-)

ja mam wypiekacz i jest super . Wsypuje wsio odpalam i wyciagam bochenek . Mi by się nie chciało bawić w piekarnik .
włacznik czasowy ma chyba teraz kazda maszyna . że się sypie ustawia i właczy się w nocy i masz chleb na rano .
Poza tym te maszyny wyrabiają ciasto na pizze czy robią dzemy . Ja mam zelmera
Wypiekacz do Chleba ZELMER 43Z010 Metalowa Obudowa (1327867305) - Aukcje internetowe Allegro
przez to że jest to tak proste my chleba nie kupujemy wogóle chyba że chce mi się kajzerek to kupie
aniam - mnie się też bardzo podoba i jak wspomniałam pasuje do naszego czajnika, ale gdzieś w opiniach w necie znalazłam, że dość głośno się włącza i jak chcesz mieć chleb na 6.30 to masz pobudkę o 3.30 :/ no i że trzeba mu pomagać z mieszaniem, bo sobie kiepsko radzi. A co z wyjmowaniem mieszadeł? Dajesz radę?;-)

Dla maluszków.. śliczne skarpetki Disneya są w LIDL-u.
4pary za 18zł.
Cieplutkie i z Kubusiem Puchatkiem oraz Prosiaczkiem.
Kupiłam Lence dziś:-)

może kiedyś uda mi sie męża namówić na kupienie mi takiego czegoś... póki co nie mam na taki zbytek kasy...bo skoro daję radę bez niego... ale kto wie... może kiedyś...
Bo zaintrygowałyście mnie tymi dżemami... ;-)

Mój mąż robi ze wszystkiego co się nawinie , ostatnio z ananasa i gruszek .

aniam - mnie się też bardzo podoba i jak wspomniałam pasuje do naszego czajnika, ale gdzieś w opiniach w necie znalazłam, że dość głośno się włącza i jak chcesz mieć chleb na 6.30 to masz pobudkę o 3.30 :/ no i że trzeba mu pomagać z mieszaniem, bo sobie kiepsko radzi. A co z wyjmowaniem mieszadeł? Dajesz radę?;-)

JAK Dla mnie te maszyny wszystkie są głośne , jak miesza jest głośno i chyba się nie da nie usłyszeć . miałam pożyczoną od kolezanki kenwooda i też była głośna . Ja i tak nie robie chleba w nocy . Bo jego os razu po upieczeniu trzeba wyjąc . A goracego też jeść nie będę . Miesza dobrze a mieszadło wyciagamy takimi jakimiś cieńkimi kombinerkami to patent mojego męza bo chleby wyłażą razem z mieszadlem

reklama
elvie fajne kołdry ale jakoś ja lubie sztuczne , bo lubie sobie ją wrabac do pralki i wyprać w 60 stopniach a potem suszyć na słoneczku ( eehh teraz na kaloryferze chyba he he ) ja kołdry piore raz w miesiącu

Do góry