reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Zdecydowalismy wreszcie jaki fotelik kupimy Malej. Wreszcie - bo zaczyna juz sie rownac z koncem obecnego, wiec najwyzsza pora. Mialo byc Chocco, ale jednak ziarekno obaw mi zasialyscie tymi crashtestami , no i padlo na kolejne maxi cosi-kolor Tango Red
Maxi Cosi Priori Fix
:)))))))))) T ma taki po kuzynie :) tylko jeszcze w nim nie jezdzil
ale po dzisiejszej przejazdzce w kombinezonie wiem juz ze musze go przesadzic do tego nowego
mimo ze jeszcze sam nie siedzi
no ale w koncu w tym foteliku jest tez opcja na pollezaco
ledwo sie biedaczek miesci w tym do 11 kg mimo ze wazy 8 kg ale to chyba kwestia dlugosci u nas a nie wagi
kolor super
my mamy taki morski niebieski cos a la turkus ale to nie my wybieralismy

reklama
Katik - bardzo ładny ten fotelik. My nadal na etapie wybierania, a że młoda autem prawie wcale nie jeździ to czekamy do gwiazdki - niech się dziadki wykażą :D

myszta - jeśli dziecko samo stabilnie siedzi to myślę, że huśtawka nie jest głupim pomysłem. Poza tym teraz z uwagi na to, że jest po sezonie huśtawki można kupić za grosze. Sama stwierdziłam ostatnio z M., że kupimy huśtawkę, basen i piaskownicę korzystając z posezonowych promocji:-)

Ja mam zamiaer w zime kupić huśtawkę ogrodową taką na taras , bo nie mamy .
Piaskownice mamy , Mąż zrobił sam z pustaków i na góre dał deski , piach dał sąsiad bo akurat dom budiowali to było pełno . Ale Szymek jakoś nie jest fanem piaskownicy i mało się tam bawił On woli zjeżdżalnie .

Ja mam zamiaer w zime kupić huśtawkę ogrodową taką na taras , bo nie mamy .
Piaskownice mamy , Mąż zrobił sam z pustaków i na góre dał deski , piach dał sąsiad bo akurat dom budiowali to było pełno . Ale Szymek jakoś nie jest fanem piaskownicy i mało się tam bawił On woli zjeżdżalnie .

jesu to mój J. jakby mógł to cały dzień spędzi w piaskownicy... nawet w taką pogode jak teraz czyli śnieg z deszczem... i nie da sobie wytłumaczyć że zimno, brudno i w ogóle błe...

dzieki dziewczyny za opowiedz! mamy upatrzona taka na stojaku ale mozna ja tez sciagnac i powiesic na framudze drzwi.ona jest do 40kilo!takze prezent pod choinke juz jest,chrzestna kupi...i racja ELVIE teraz super promocje sa u nas...

jesu to mój J. jakby mógł to cały dzień spędzi w piaskownicy... nawet w taką pogode jak teraz czyli śnieg z deszczem... i nie da sobie wytłumaczyć że zimno, brudno i w ogóle błe...

To zapraszam na wiosne :) piach wymienimy choć i teraz jest zakryta cały czas więdc czyściutko . Mój chce chodzić na placyk i zjeżdżać , bujac się i też nie przetłumaczysz że zimno , mokro itp

Ano szkoda... A u nas w gratisie do piaskownicy i J. trampolina, zjeżdżalnia i jak jest cieeeeeeepło to basen... ehhh teraz tak sobie myśle, ze kiedy to J. wykorzysta skoro w przedzkolu od 9 do 17 siedzi a wakacji będzie miał miesiąc w sierpniu a i tak na wczasy jedziemy na 10 dni... dobrze że długie dni sa latem :tak: chociaz nie chce zmieniać im pór spania... tak fajnie jest jak o 20 już śpią...:zawstydzona/y:

reklama
Ano szkoda... A u nas w gratisie do piaskownicy i J. trampolina, zjeżdżalnia i jak jest cieeeeeeepło to basen... ehhh teraz tak sobie myśle, ze kiedy to J. wykorzysta skoro w przedzkolu od 9 do 17 siedzi a wakacji będzie miał miesiąc w sierpniu a i tak na wczasy jedziemy na 10 dni... dobrze że długie dni sa latem :tak: chociaz nie chce zmieniać im pór spania... tak fajnie jest jak o 20 już śpią...:zawstydzona/y:

My trampoline latem kupimy , baseny mam dwa dmuchane i tez radocha jest wielka . Z basenu to już i Marek latem skorzysta . Na trampolinie mój skakał na kolanach jak jeszcze nie chodził , bo na wakacjach nad morzem była także też wykorzysta

Do góry