reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Ostatnia edycja:
super ten fotelik jest. my chyba też kupimy ale priori XP; najpierw auto musimy zmienić potem fotelik bedziemy mierzyć;
kupilam w końcu Oli krzesełko do karmienia.

Jakie macie termometry - z którego jesteście zadowolone, a którym sobie nie zawracać głowy? Bo z moim weszłam na wojenną ścieżkę - jak można w ciągu 2 minut pokazać 37 i 39st u jednej osoby? Zwykłe szklane i elektroniczne odpadają, bo starsza na razie jest na nie jeśli chodzi o trzymanie pod pachą, a poza tym taki mam i nie zmieniam. Dzięki...

reklama
Elvie a nie taniej w piekarniku?? Ja piekę w piekarniku i jestem zadowolona :tak:

te maszyny maja ten plus, ze same wyrabiaja ciasto.
do tego masz jeszcze wiele innych opcji, nie tylko chleb, ale np mozesz robic wlasny dzem.

Elvie - ja przez jakis czas mialam taki, czyli bardzo podobny do tego pierwszego co pokazalas. Bylam bardzo zadowolona, on ma automatyczne wlaczanie, czyli np nastawilam wieczorem, w nocy sie wlaczyl a nad ranem pachnialo swiezym chlebkiem! Cudo!
niestety, mam tak mala kuchnie, ze musialam go sprzedac, by inne graty pomiescic...
Morphy Richards: 48268 Stainless Steel Fastbake Breadmaker

Do góry