reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
kwiatek gdybym miała wybierać to zdecydowanie ten chicco wydaje się być ciekawszy ;-)
ja tez bym wziela ten chicco

i wkurzylam sie, bo kupilam kiedys Poli juz tego pchacza, na targu za bezcen, i co z tego ze z vtech, jak teraz przy tych co pokazujecie to jakies badziewie mamy , co nawet nie gra, a tylko jakies gadzety do krecenia, pstrykania i stukania sa...
i kombinuje nad nowym. a stary mnie z domu wypierdzieli........

Fajne te pchace, ja wypatrzylam sobie takie cóś-http://allegro.pl/baby-mix-alexis-jezdzik-bujak-pchacz-3w1-pojazd-i1318036752.html i chyba przy tym zostane, choć te kwiatkowe tyz fajne.
Ale mi zależy żeby miał od razu taki gadżet do siedzenia:)

Ja też się zastanawiam nad tym pchaczem z chicco. U nas póki co pod choinke kupione krzesełko uczydełko
krzes1.jpg

Katiczku kupiłam już angielskiego szczeniaczka na którym mi zależało,ale jeśli tylko coś fajnego upolujesz do daj znać.

Szczeniaczka wylicytowałam za 28zł, wygląda jak nowy!!!! Ten gościu od któego go kupiłam ma je często, tylko w wersji angielskiej właśnie.

reklama
JEjku tak czytam jakie Wy fajne i drogie zabawki kupujecie maluchom pod choinkę....ja mam zakaz kupic cokolwiek małej...jestem teraz juz na utrzymaniu M i dupa...sytuacja finansowa lipna sie robi poza tym do M nie przemawiają argumenty ze interaktywne zabawki dobrze wpływają na rozwoj dziecka...slysze tylko ze nie ma kasy i koniec...a mnie smutno bo chciałabym małej coś kupić nawet uzywanego przez allegro...:(

Do góry