reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
u nas tez juz sanki zamówione u dziadków pod choinke, i tez zakupione juz w biedronce. bo jak patrzylam w auchan to byly po 70-80 zl

my dzis kupujemy prezenty dla dzieciaków. a sami juz wiemy ze dostanie mały wlasnie taki chodzik pchacz od chrzestnej.

a dziewczyny co ja moge kupic dla dziewczynki 5 letniej???? nie mam pojecia ??? czym sie bawia . czy jakies edukacyjne sprawy?/ nie wiem....

zalezy od dziecka musisz koniecznie spytać co lubi ( jakie bajki lalki czy inne cuda ) moja przyjaciółka ma dwie córki 6i8 lat .
I od dawna już królują polly pocket , koniki pony , pet shopy ostatnio starsza ma szał na hana montana.
Ale jak napisałam co dziecko to co innego .
Jak chcesz sama wybrac to może jakaś gra . typu
Gra SPADAJĄCE MAŁPKI ORYGINALNA Mattel 52563 (1322071054) - Aukcje internetowe Allegro
myśle ze tu odpada element ryzyka że dziecko lubi inna bajke , inną lalke itp.
Dziewczyny przyjaciółki właśnie mają i podobno super .

Z autek i tym podobnych cudów bo to nie typowy pchacz moge polecić
CHICCO QUATRO 4w1 JEZDZIDLO QUATTRO PCHACZ JEZDZIK (1315177219) - Aukcje internetowe Allegro
szymek dostał jak miał 8 miechów ma barierki i pasy także siedzace dzieci już maja radoche . ma też podstawki pod nogi

reklama
Do góry