A może taki
Playskool skuter 9-36 m-cy
Dzisiaj znalazłam tę stronkę i nawet dużo tanich zabawek. A przesyłka też nie droga.
Playskool skuter 9-36 m-cy
Dzisiaj znalazłam tę stronkę i nawet dużo tanich zabawek. A przesyłka też nie droga.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas tez juz sanki zamówione u dziadków pod choinke, i tez zakupione juz w biedronce. bo jak patrzylam w auchan to byly po 70-80 zl
my dzis kupujemy prezenty dla dzieciaków. a sami juz wiemy ze dostanie mały wlasnie taki chodzik pchacz od chrzestnej.
a dziewczyny co ja moge kupic dla dziewczynki 5 letniej???? nie mam pojecia ??? czym sie bawia . czy jakies edukacyjne sprawy?/ nie wiem....
FISHER PRICE K9875 EDUKACYJNY CHODZIK PCHACZ BONUS (1315177520) - Aukcje internetowe Allegro
nad tym sie zastanawiam ciekawe czy ten lepszy czyz biedronki
FISHER PRICE K9875 EDUKACYJNY CHODZIK PCHACZ BONUS (1315177520) - Aukcje internetowe Allegro
nad tym sie zastanawiam ciekawe czy ten lepszy czyz biedronki