reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
bardzo ładne

kto ma ten chodzik pchacz z biedronki?
fajny jakis?
chrzestna spytala co kupic T i sie zastanawiam czy jej nie zlecic
w ogole glupie sa takie pytania bo powinna kwote okreslic za jaka chce kupic i wtedy moge jej wybierac
moze chce wydac 30 zl a ja z chodzikiem wyskocze :sorry:

wiesz co ja oglądałam te chodziko-pchacze i na mnie wrażenia nie zrobiły.

w ogole glupie sa takie pytania bo powinna kwote okreslic za jaka chce kupic i wtedy moge jej wybierac
zgadzam się. U nas też co kupić każdy pyta. A nie wpadną na pomysl by okreslić do jakiej kwoty. wrrrrrrrr

u nas tez juz sanki zamówione u dziadków pod choinke, i tez zakupione juz w biedronce. bo jak patrzylam w auchan to byly po 70-80 zl

my dzis kupujemy prezenty dla dzieciaków. a sami juz wiemy ze dostanie mały wlasnie taki chodzik pchacz od chrzestnej.

a dziewczyny co ja moge kupic dla dziewczynki 5 letniej???? nie mam pojecia ??? czym sie bawia . czy jakies edukacyjne sprawy?/ nie wiem....

u nas tez juz sanki zamówione u dziadków pod choinke, i tez zakupione juz w biedronce. bo jak patrzylam w auchan to byly po 70-80 zl

my dzis kupujemy prezenty dla dzieciaków. a sami juz wiemy ze dostanie mały wlasnie taki chodzik pchacz od chrzestnej.

a dziewczyny co ja moge kupic dla dziewczynki 5 letniej???? nie mam pojecia ??? czym sie bawia . czy jakies edukacyjne sprawy?/ nie wiem....

Wronia zapewne bedzie wiedziała, bo przecież Weronisia ma 5 lat.

dziweczyny a nie lepiej spytac chrzestnych wprost ile chcą przeznaczyć na taki prezent? Lepiej chyba zapytac niż potem dać za drogi/tani ;-)
U mnie piersze pytanie właśnie jakie zadaję jak mnie pytają co kupic to ile chcą przeznaczyć kasy na to a potem wybieram i przebieram :-D

reklama
Do góry