reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

jakby ten przesąd z butami się sprawdzał to ja bym była biedna , jako że prowadziłam sklep butowy to ciągle coś nowego w pudełku czy bez pudełka na stole lezało .
Torebke też nie raz na ziemie stawiam :)
Sprawdzają się tym co w nie wierzą :) Bo jak sobie człek wmówi ze jest 13 i do tego piatek i coś się stanie , to na bank mu się stanie . Taka potega podświadomości .
Dla mnie 13 zawsze szczęsliwy

reklama
jakby ten przesąd z butami się sprawdzał to ja bym była biedna , jako że prowadziłam sklep butowy to ciągle coś nowego w pudełku czy bez pudełka na stole lezało .
Sprawdzają się tym co w nie wierzą :) Bo jak sobie człek wmówi ze jest 13 i do tego piatek i coś się stanie , to na bank mu się stanie . Taka potega podświadomości .
dla mnie tez odkad syna w ten dzien urodzilam :)

ale to nie oznacza biedy, owszem stawianie torebki na ziemi tak, ale buty na stole to co innego. A co do 13 to ja akurat lubie heheeh, mieszkałam pod 13, w telefonie mialam 13, Mój T się urodzil 13 i nawet tabice rejestracyjne prosiłam z 13:-)

Wronka- widzisz łączy nas nie tylko imię... ja też mieszkam pod 13 :-)
Kwiatuszku- bardzo ładne butki. Ja lubię takie bez zbędnych ozdobników i u Ciebie ta mała klamra u góry- bardzo ładnie to wygląda.

Z butami na stole znam dwa znaczenia- i nie chodzi o pieniądze.
Z przesądów mnie najbardziej podoba się stary o tym, że jak nie założy się nic nowego w Zielone Świątki to obsrają delikwenta ptaki :-D dla mnie bomba!

Wronka-
Z przesądów mnie najbardziej podoba się stary o tym, że jak nie założy się nic nowego w Zielone Świątki to obsrają delikwenta ptaki :-D dla mnie bomba!

:-D:-D:-D nie no padłam; boskie!

Kfiatek buty super, też lubie takie zwykle proste bez zbędnych ozdobników.

13 też lubię;

reklama
Do góry