reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
no dobra skoro nalegasz ;)
100_7235.JPG100_7238.JPG100_7236.JPG100_7237.JPG

Fajne, bardzo klasyczne. I super, ze na dole nie maja zadnych ozdob, tylko zwykly i prosty but, a klamra jest u gory.

Kwiatuszku to widzę, że jutro u was na obiad oficerki, hehe :)
Śliczne są, gdzie kupiłaś? Ja też muszę się po jakieś pofatygować.

Ps. U mnie się mówi aby nowych butów na stole nie stawiać,ale nie pamiętam dlaczego (nawet w kartonie). Jakiś przesąd.

Ps. U mnie się mówi aby nowych butów na stole nie stawiać,ale nie pamiętam dlaczego (nawet w kartonie). Jakiś przesąd.
w Fali kupilam na pewno kojarzysz
a co do przesadu to buuuu
zawsze jakis sie przypaleta
dobrze ze w nie nie wierze to sie nie sprawdza :)

u mnie tez sie tak mówi...i wiem dlaczego...ale nie bede pisac.....bo tak jak kwiatek pisze to przesad.....aczkolwiek ja mimo wszystko staram sie nie stawiac.

a buciki bardzo ładne kawiatuszku :tak:

reklama
Do góry