reklama
Powiedzcie mi ten Garnuszek na klocuszek Fishera jest lubiany przez wasze dzieci faktycznie? Warte to swojej ceny?????
Natalka bardzo go lubi. Co prawda do wlasciwego uzywania jeszcze daleko, ale mozna tez inaczej:
- zagladac do srodka co tam tak gra,
- klepac w czerwony swiecacy nosek zeby sie odzywal,
- mieszac klocki w garnku (czasami uda sie cos wrzucic),
- walic klockami o wszystko (to chyba jest nr 1),
- gryzc garnek, klocki i pokrywke.
Takze garnek ma wiele zastosowan :-)
aniez
Fanka BB :)
haha, ja to juz tyle na Was zwalilam, ze ta wymowka juz przestaje dzialac
Dooooobreeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szczeniaczek jest fajowski!
Garnuszek też niezły :-)
e.salamandra
Mama pełną parą
a ja po godzinach spędzonycg na allegro w poszukiwaniu ładnych czapeczek i szaliczków zakupiłam cudowny komplecik w pepco. Za...9,99
heh... a ja wam tak zazdroszczę tych wszystkich zakupów... my ostatnio tak ciułamy, że wszystkie pieniądze idą nam na kredyty, mleko, pieluchy i jedzenie... :-( jak coś zostanie to idzie na rachunki... a i tak zalegam z zapłatą za dwa... to będą smutne święta u nas w domu :-( a nadal nie zanosi się na zmianę pracy na lepszą... aż płakać się chce na myśl, że nie mamy nawet na jakieś extra gadżety dla małego... a w dodatku musiałam okulary nowe zrobić, bo od porodu bardzo mi się wzrok popsuł... ;-(
szczeniaczek u nas napewno będzie bo Ola była już nim zafascynowana jak miała 4 m-ce i bawiła się nim u rodzinki.
tylko zastanawiam sie teraz czy warto brać i garnuszek i tego ślimaka skoro i tu klocki się wrzuca i tu
tylko zastanawiam sie teraz czy warto brać i garnuszek i tego ślimaka skoro i tu klocki się wrzuca i tu
Wiem że to nie jest Kostka , napisałam tylko że opaski mi się na takich dzieciach jak Kostka podobają .
To był pierwszy przykład z głowy a na łysych łebkach już nie .
Aniam to do Marcii było ona się pytała, hihi. Marciaa chyba Kostusi nie widziała.
Katik dobre!
Kici 3mam kciuki aby się ułożyło. A zabawki zobacz na allegro czasami super tanio można upolować. Mi też się niestety wzrok popsuł po ciąży i musiałam szkła zmienić, no i oprawki przy okazji...
Dziewczyny w tesco jest gazetka z zabawkami i mają duzę promocje.
Ostatnia edycja:
szczeniaczek u nas napewno będzie bo Ola była już nim zafascynowana jak miała 4 m-ce i bawiła się nim u rodzinki.
jesli chcesz jedną to lepszy garnek , mam jedną i drugą zabawke i garnuszek jest hitem do tej pory nie raz się Szymon bawi , ślimak zbiera kurz na półce może Ola go będzie wolała bardziej od Szymka .
Ja dziś Szymkowi dokupiłam gwiazdke w realu bo już mam jeden zestaw z tomka i przyjaciół i dokupiłam jeszcze niezawodne lego duplo
KLOCKI LEGO DUPLO 5511 - ZESTAW XXL (1318413112) - Aukcje internetowe Allegro
ma już troszke tego , tylko musze jeszvze taką deske dokupić do układania na niej a ta cholera 8dych kosztuje .. nosz powariowali
Ja szczeniaka nie kupuje bo Szymek dziwny miał go gdzieś a Ola też jakoś nie bardzo go lubi.
Za to hitem u nas jest gąsienica gawędziarka , uwielbia przekładać te plastikowe karteczki
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
zaszalalas Mamusiu na pewno Maja bedzie sie swietnie prezentowacA ja ostatnio Mai kupiłam takie
Przyszły i są śliczne
wybór ma duzy
ja mam i u mnie budzi zainteresowaniePowiedzcie mi ten Garnuszek na klocuszek Fishera jest lubiany przez wasze dzieci faktycznie? Warte to swojej ceny?????
skad ja to znam ? )))))Natalka bardzo go lubi. Co prawda do wlasciwego uzywania jeszcze daleko, ale mozna tez inaczej:
- zagladac do srodka co tam tak gra,
- klepac w czerwony swiecacy nosek zeby sie odzywal,
- mieszac klocki w garnku (czasami uda sie cos wrzucic),
- walic klockami o wszystko (to chyba jest nr 1),
- gryzc garnek, klocki i pokrywke.
Takze garnek ma wiele zastosowan :-)
bardzo mi przykroheh... a ja wam tak zazdroszczę tych wszystkich zakupów... my ostatnio tak ciułamy, że wszystkie pieniądze idą nam na kredyty, mleko, pieluchy i jedzenie... :-( jak coś zostanie to idzie na rachunki... a i tak zalegam z zapłatą za dwa... to będą smutne święta u nas w domu :-( a nadal nie zanosi się na zmianę pracy na lepszą... aż płakać się chce na myśl, że nie mamy nawet na jakieś extra gadżety dla małego... a w dodatku musiałam okulary nowe zrobić, bo od porodu bardzo mi się wzrok popsuł... ;-(
zycze aby Wam sie do swiat poprawila sytuacja i zebyscie mogli sobie jakis fajny prezent sprawic
a ja dzis kupilam sobie po raz pierwszy w zyciu skorzane oficerki
i od razu mam usmiech od ucha do ucha
reklama
a ja po godzinach spędzonycg na allegro w poszukiwaniu ładnych czapeczek i szaliczków zakupiłam cudowny komplecik w pepco. Za...9,99
ja tez komplecik w pepco kupiłam ;-), może mamy ten sam..hehe
Podziel się: