reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Powiedzcie mi ten Garnuszek na klocuszek Fishera jest lubiany przez wasze dzieci faktycznie? Warte to swojej ceny?????

reklama
Powiedzcie mi ten Garnuszek na klocuszek Fishera jest lubiany przez wasze dzieci faktycznie? Warte to swojej ceny?????

Natalka bardzo go lubi. Co prawda do wlasciwego uzywania jeszcze daleko, ale mozna tez inaczej:
- zagladac do srodka co tam tak gra,
- klepac w czerwony swiecacy nosek zeby sie odzywal,
- mieszac klocki w garnku (czasami uda sie cos wrzucic),
- walic klockami o wszystko (to chyba jest nr 1),
- gryzc garnek, klocki i pokrywke.

Takze garnek ma wiele zastosowan :-)

heh... a ja wam tak zazdroszczę tych wszystkich zakupów... my ostatnio tak ciułamy, że wszystkie pieniądze idą nam na kredyty, mleko, pieluchy i jedzenie... :-( jak coś zostanie to idzie na rachunki... a i tak zalegam z zapłatą za dwa... to będą smutne święta u nas w domu :-( a nadal nie zanosi się na zmianę pracy na lepszą... aż płakać się chce na myśl, że nie mamy nawet na jakieś extra gadżety dla małego... a w dodatku musiałam okulary nowe zrobić, bo od porodu bardzo mi się wzrok popsuł... ;-(

szczeniaczek u nas napewno będzie bo Ola była już nim zafascynowana jak miała 4 m-ce i bawiła się nim u rodzinki.
tylko zastanawiam sie teraz czy warto brać i garnuszek i tego ślimaka skoro i tu klocki się wrzuca i tu:confused:

Wiem że to nie jest Kostka , napisałam tylko że opaski mi się na takich dzieciach jak Kostka podobają .
To był pierwszy przykład z głowy a na łysych łebkach już nie .

Aniam to do Marcii było ona się pytała, hihi. Marciaa chyba Kostusi nie widziała.

Katik dobre!

Kici 3mam kciuki aby się ułożyło. A zabawki zobacz na allegro czasami super tanio można upolować. Mi też się niestety wzrok popsuł po ciąży i musiałam szkła zmienić, no i oprawki przy okazji...

Dziewczyny w tesco jest gazetka z zabawkami i mają duzę promocje.

Ostatnia edycja:
szczeniaczek u nas napewno będzie bo Ola była już nim zafascynowana jak miała 4 m-ce i bawiła się nim u rodzinki.
tylko zastanawiam sie teraz czy warto brać i garnuszek i tego ślimaka skoro i tu klocki się wrzuca i tu:confused:

jesli chcesz jedną to lepszy garnek , mam jedną i drugą zabawke i garnuszek jest hitem do tej pory nie raz się Szymon bawi , ślimak zbiera kurz na półce może Ola go będzie wolała bardziej od Szymka .

Ja dziś Szymkowi dokupiłam gwiazdke w realu bo już mam jeden zestaw z tomka i przyjaciół i dokupiłam jeszcze niezawodne lego duplo
KLOCKI LEGO DUPLO 5511 - ZESTAW XXL (1318413112) - Aukcje internetowe Allegro
ma już troszke tego , tylko musze jeszvze taką deske dokupić do układania na niej a ta cholera 8dych kosztuje .. nosz powariowali

Ja szczeniaka nie kupuje bo Szymek dziwny miał go gdzieś a Ola też jakoś nie bardzo go lubi.
Za to hitem u nas jest gąsienica gawędziarka , uwielbia przekładać te plastikowe karteczki

A ja ostatnio Mai kupiłam takie
1297807908
1302298286
1303817164
1307807850
1297808123

Przyszły i są śliczne
zaszalalas Mamusiu :) na pewno Maja bedzie sie swietnie prezentowac
wybór ma duzy

ja mam i u mnie budzi zainteresowanie

Natalka bardzo go lubi. Co prawda do wlasciwego uzywania jeszcze daleko, ale mozna tez inaczej:
- zagladac do srodka co tam tak gra,
- klepac w czerwony swiecacy nosek zeby sie odzywal,
- mieszac klocki w garnku (czasami uda sie cos wrzucic),
- walic klockami o wszystko (to chyba jest nr 1),
- gryzc garnek, klocki i pokrywke.

Takze garnek ma wiele zastosowan :-)
skad ja to znam ? :))))))

heh... a ja wam tak zazdroszczę tych wszystkich zakupów... my ostatnio tak ciułamy, że wszystkie pieniądze idą nam na kredyty, mleko, pieluchy i jedzenie... :-( jak coś zostanie to idzie na rachunki... a i tak zalegam z zapłatą za dwa... to będą smutne święta u nas w domu :-( a nadal nie zanosi się na zmianę pracy na lepszą... aż płakać się chce na myśl, że nie mamy nawet na jakieś extra gadżety dla małego... a w dodatku musiałam okulary nowe zrobić, bo od porodu bardzo mi się wzrok popsuł... ;-(
bardzo mi przykro
zycze aby Wam sie do swiat poprawila sytuacja i zebyscie mogli sobie jakis fajny prezent sprawic

a ja dzis kupilam sobie po raz pierwszy w zyciu skorzane oficerki
i od razu mam usmiech od ucha do ucha

reklama
Do góry