reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Wronka - doczytałam i co w tym przesądem chodzi i się totalnie nie sprawdza :) I całe szczęscie :).

Najlepszy przesąd jaki wyczytałam kiedyś to był ciążowy : że nie można się kochać pod koniec ciąży , bo dziecko bedzie miało zaropiałe oczy .

Aniez - he he to dobre

reklama
ja w swoim życiu tyle luster natłuklam, że wogóle powinnam mieć ogromniastego pecha. Nie jestem przesdna. No chyba, że... jakby się zastanowić.... mogłam trafić na lepszą teściową..
ha ha ha dobre z tą teściową

a luster też natłukłam masę i konsekwencji tłuczenia z racji tego, że przesądna nie jestem to nie zauważyłam;-)

Ja w przesądy też staram się nie wierzyć,ale na wszelki wypadek nie kusze losu:-p

Kwiatuszku, świetny zakup:tak:

Qrczę przejrzałam właśnie gazetkę Tesco z zabawkami i mam listę prezentów... szkoda tylko, że mam go tak daleko:dry:

Ja w przesądy też staram się nie wierzyć,ale na wszelki wypadek nie kusze losu:-p

Kwiatuszku, świetny zakup:tak:

Qrczę przejrzałam właśnie gazetkę Tesco z zabawkami i mam listę prezentów... szkoda tylko, że mam go tak daleko:dry:

szczerze przyjzyj się dobrze co chcesz kupic bo byłam dwa dni temu i w tesco i w realu i te same zabawki sa o wiele droższe w tesco pominę już fakt ze w realu jest naprawdę ogromny wybór
Ja np kupiłam szymkowi lego za 149 zł ( jakiś kupon miałam w playbacka ) normalnie kosztowały tam 179 a najtaniej na allegro je znalazłam za 189
http://allegro.pl/lego-duplo-5511-skrzynia-pudlo-xxl-200klockow-i1318464510.html

Wronka - doczytałam i co w tym przesądem chodzi i się totalnie nie sprawdza :) I całe szczęscie :).

Najlepszy przesąd jaki wyczytałam kiedyś to był ciążowy : że nie można się kochać pod koniec ciąży , bo dziecko bedzie miało zaropiałe oczy .

Aniez - he he to dobre
buhahahahhahaa

ja w swoim życiu tyle luster natłuklam, że wogóle powinnam mieć ogromniastego pecha. Nie jestem przesdna. No chyba, że... jakby się zastanowić.... mogłam trafić na lepszą teściową..
niejedna z nas zadnego lustra w zyciu nie stlukla a problem ma podobny jak Ty :)

sprawdziłam na youtube jak działą ta gąsienica gawędziara no i się skuszę na nią bo jest super Natalka oglądałą z zapartym tchem:-). Tylko muszę znaleźć najtańszą ofertę może wy mi pomożecie ;-)

sprawdziłam na youtube jak działą ta gąsienica gawędziara no i się skuszę na nią bo jest super Natalka oglądałą z zapartym tchem:-). Tylko muszę znaleźć najtańszą ofertę może wy mi pomożecie ;-)

wchodzisz na allegro i bierzesz filtr na cene pokazą ci się od najtańszej do najdroższej . w realu jest za 99

Masz już z filtre
http://allegro.pl/listing.php/searc...g=gąsienica+gawedziarka&change_view=1&order=p
czyli bardziej się opyla kupić w realu

Zarowno Real, jak i Tesco maja fajne ceny i fajne zabawki. Tylk ja np. Tesco mam 'pod nosem' a do Reala 15 km w jedna strone :-( a ze sie brzydze i tak wyladuje w Tesco... albo w necie zakupie. I tez zamierzam zrobic to szybko- jak wyzdrowiejemy to jeszcze w tym tygodniu.

Zarowno Real, jak i Tesco maja fajne ceny i fajne zabawki. Tylk ja np. Tesco mam 'pod nosem' a do Reala 15 km w jedna strone :-( a ze sie brzydze i tak wyladuje w Tesco... albo w necie zakupie. I tez zamierzam zrobic to szybko- jak wyzdrowiejemy to jeszcze w tym tygodniu.

Ja do reala ma 40 w jedna strone he he . ale po katowickiej to 25 min zwykle i tam jeździmy .
Ale ja mam najlepsze paliwo na świecie - znaczy darmowe :) tesco mi się jakoś przejadło

reklama
kwiatek - super te kozaczki, calkiem w moim stylu, lubie takie klasyczne, bardzo ladne

ja w przesady nie wierze ale torebki i tak nie klade na podloge bo nie chce zeby mi sie pobrudzila brrr...
a ten przesad z butami to nie znam nawet...

fajna jest ta zabawka kubus puchatek co opowiada bajki i spiewa piosenki, dostalismy go z polski, mowi po polsku i spiewa, jest super, pelno guziczkow do przyciskania i kazdy ma inna piosenke lub opowiastke, super, mala to bardzo lubi, sama sobie to wlacza i sie smieje i slucha hihi

Do góry