reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

agnieszka - no te kozaczki sa bardzo ladne, gratuluje dobrego zakupu

ktoras to pisala o rajstopkach grubszych dla dzieci z biedronki, od razu tam polecialam i kupilam wszystkie jakie byly ( a bylo tylko 5 sztuk) 68-74 rozmiar - akurat były, hehe jakby na mnie czekały, sliczniutkie po prostu i za 6,99 zeta - spoko cena, dzieki za info!!! (juz nie pamietam ktora to cynk dala...) super!

a te ocieplane legginsy to ktore to? dajcie linka z allegro jak ma ktoras, brzmi ciekawie

reklama
A ja jak Aniam- nie jestem zwolenniczka tego typu butow. Zdecydowanie oficerki bym wybrala. Dzis tez kupilam sobie byty. Juz trzeci sezon kupuje buty tego typu, i jestem mega zadowolona, tylko co roku zmieniam model. W tym padlo na takie z owczej welny:
BEARPAW Dream Tall 12" Womens Sheepskin Boot Shoe Sz 9 Black on eBay (end time 10-Nov-10 14:56:21 GMT)

No i kupilam sobie tez mikser. Z LCD wyswietlaczem hehe. Nie bardzo wiem po co mi rarytas wyswietlania poziomu predkosci ani timera, ale fajnie wygladal, wiec kupilam. O - taki:
Russell Hobbs Mikser ręczny Marco Pierre White. Dostawa gratis!!! Sprawdź cenę z promocją START!!! | AGD drobne | Miksery | Tytuł sklepu zmienisz w dziale MODERACJA \ SEO

agnieszka - no te kozaczki sa bardzo ladne, gratuluje dobrego zakupu

ktoras to pisala o rajstopkach grubszych dla dzieci z biedronki, od razu tam polecialam i kupilam wszystkie jakie byly ( a bylo tylko 5 sztuk) 68-74 rozmiar - akurat były, hehe jakby na mnie czekały, sliczniutkie po prostu i za 6,99 zeta - spoko cena, dzieki za info!!! (juz nie pamietam ktora to cynk dala...) super!

a te ocieplane legginsy to ktore to? dajcie linka z allegro jak ma ktoras, brzmi ciekawie

Będę kupować takie OCIEPLANE DŁUGIE LEGGINSY GETRY CZARNE MEGA GRUBE (1274374960) - Aukcje internetowe Allegro
Dam Ci znać jakie są pod koniec miesiąca. Bo jadę do mamy i dobiorę przy okazji.

Judysia U nas Dada nawet dały radę w nocy, ok 11 godzin. Nie spodziewałam się, że one takie dobre. Chyba się przerzucimy na Dadę, a pampersy od czasu do czasu, w jakiejś dobrej promocji.

Zielona a takie
Image Galleria
i właśnie widze z jakiego sezonu one są :-D tom się uśmiała :-) ale przynajmniej tanio kupiłam bo jak za skórę 219 zł to wg mnie mało...widziałam również śliczne butki od "Łukasza" i były po 360 zł...

ŁOOOO jak tu zakupowo:)))
aga-ładniutkie te kozaczki

a ja kupilam małemu komplet zimowy
Zdjęcia-0041.jpg

justa - fajnie, że się na rajtki załapałaś, u mnie już nie było, ale i tak zapas mam bo na necie kupiłam;-)

filonka - śliczny komplecik na zimę!

aniez - cudne te butki! W oficerkach się zakochałam, a botki bardzo podobne już posiadam:-)

Trzy sezony temu wydałam 599zł na kozaki w Quazi i kolejną zimę w nich przebiegam, bo sa nie do zdarcia i wyglądają jak nowe, więc uważam, że WARTO! Oficerki klasyczne kupiłam skórzane, za 199zł, chyba firmy SOLO, polskie i już 2 razy mi zamek poszedł:/ Teraz licytuję kilka par z ZARY. Jak mi się uda jakąś aukcję wygrac to się pochwalę;-)

reklama
W realu sa pampki premium po 42 zeta :)

No porsze jakie zakupasy butowe .
Agnieszka śliczne buty

Ja tam nie kupuje bo mam sporo mam ze trzy pary z pumy sportowych w tym jedne takie na gore texie wygladajace jak relaxy ALE nawet -30 przetrzymają . Uwielbiam te buty a na spacery zimowe z dzieckiem w mojej wsi rewelka .
Kozaki PUMA BORRASCA Gore-Tex 301860-01 r 37 SrS (1265993727) - Aukcje internetowe Allegro
wyglada to tak tylko ja mam z bordową góra . od przyszłego roku będę je też Szymkowi kupowała bo już będą na niego numery
mam jeszcze takie cacko
KOZAKI PUMA VAN SLOBBE REITSTIEFEL - Roz.37 OKAZJA (1260228495) - Aukcje internetowe Allegro
te kocham
takie
Bokserki PUMA kozaki na teraz SKLEP 359 OKAZJA 38 (1272374738) - Aukcje internetowe Allegro
to z racji mojej pracy he he
jeszcze jedne zamszaki których w necie nie widze .
Do tego oficerki z ryłko i jedne na obcasie z baty ..
więc jakbym kupiła chociaż jednego kozaka to by mnie mąż wystawił z tym za drzwi ... he he

Do góry