reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

agnieszka - no te kozaczki sa bardzo ladne, gratuluje dobrego zakupu

ktoras to pisala o rajstopkach grubszych dla dzieci z biedronki, od razu tam polecialam i kupilam wszystkie jakie byly ( a bylo tylko 5 sztuk) 68-74 rozmiar - akurat były, hehe jakby na mnie czekały, sliczniutkie po prostu i za 6,99 zeta - spoko cena, dzieki za info!!! (juz nie pamietam ktora to cynk dala...) super!

a te ocieplane legginsy to ktore to? dajcie linka z allegro jak ma ktoras, brzmi ciekawie

reklama
A ja jak Aniam- nie jestem zwolenniczka tego typu butow. Zdecydowanie oficerki bym wybrala. Dzis tez kupilam sobie byty. Juz trzeci sezon kupuje buty tego typu, i jestem mega zadowolona, tylko co roku zmieniam model. W tym padlo na takie z owczej welny:
BEARPAW Dream Tall 12" Womens Sheepskin Boot Shoe Sz 9 Black on eBay (end time 10-Nov-10 14:56:21 GMT)

No i kupilam sobie tez mikser. Z LCD wyswietlaczem hehe. Nie bardzo wiem po co mi rarytas wyswietlania poziomu predkosci ani timera, ale fajnie wygladal, wiec kupilam. O - taki:
Russell Hobbs Mikser ręczny Marco Pierre White. Dostawa gratis!!! Sprawdź cenę z promocją START!!! | AGD drobne | Miksery | Tytuł sklepu zmienisz w dziale MODERACJA \ SEO

agnieszka - no te kozaczki sa bardzo ladne, gratuluje dobrego zakupu

ktoras to pisala o rajstopkach grubszych dla dzieci z biedronki, od razu tam polecialam i kupilam wszystkie jakie byly ( a bylo tylko 5 sztuk) 68-74 rozmiar - akurat były, hehe jakby na mnie czekały, sliczniutkie po prostu i za 6,99 zeta - spoko cena, dzieki za info!!! (juz nie pamietam ktora to cynk dala...) super!

a te ocieplane legginsy to ktore to? dajcie linka z allegro jak ma ktoras, brzmi ciekawie

Będę kupować takie OCIEPLANE DŁUGIE LEGGINSY GETRY CZARNE MEGA GRUBE (1274374960) - Aukcje internetowe Allegro
Dam Ci znać jakie są pod koniec miesiąca. Bo jadę do mamy i dobiorę przy okazji.

Judysia U nas Dada nawet dały radę w nocy, ok 11 godzin. Nie spodziewałam się, że one takie dobre. Chyba się przerzucimy na Dadę, a pampersy od czasu do czasu, w jakiejś dobrej promocji.

Zielona a takie
Image Galleria
i właśnie widze z jakiego sezonu one są :-D tom się uśmiała :-) ale przynajmniej tanio kupiłam bo jak za skórę 219 zł to wg mnie mało...widziałam również śliczne butki od "Łukasza" i były po 360 zł...

ŁOOOO jak tu zakupowo:)))
aga-ładniutkie te kozaczki

a ja kupilam małemu komplet zimowy
Zdjęcia-0041.jpg

justa - fajnie, że się na rajtki załapałaś, u mnie już nie było, ale i tak zapas mam bo na necie kupiłam;-)

filonka - śliczny komplecik na zimę!

aniez - cudne te butki! W oficerkach się zakochałam, a botki bardzo podobne już posiadam:-)

Trzy sezony temu wydałam 599zł na kozaki w Quazi i kolejną zimę w nich przebiegam, bo sa nie do zdarcia i wyglądają jak nowe, więc uważam, że WARTO! Oficerki klasyczne kupiłam skórzane, za 199zł, chyba firmy SOLO, polskie i już 2 razy mi zamek poszedł:/ Teraz licytuję kilka par z ZARY. Jak mi się uda jakąś aukcję wygrac to się pochwalę;-)

reklama
W realu sa pampki premium po 42 zeta :)

No porsze jakie zakupasy butowe .
Agnieszka śliczne buty

Ja tam nie kupuje bo mam sporo mam ze trzy pary z pumy sportowych w tym jedne takie na gore texie wygladajace jak relaxy ALE nawet -30 przetrzymają . Uwielbiam te buty a na spacery zimowe z dzieckiem w mojej wsi rewelka .
Kozaki PUMA BORRASCA Gore-Tex 301860-01 r 37 SrS (1265993727) - Aukcje internetowe Allegro
wyglada to tak tylko ja mam z bordową góra . od przyszłego roku będę je też Szymkowi kupowała bo już będą na niego numery
mam jeszcze takie cacko
KOZAKI PUMA VAN SLOBBE REITSTIEFEL - Roz.37 OKAZJA (1260228495) - Aukcje internetowe Allegro
te kocham
takie
Bokserki PUMA kozaki na teraz SKLEP 359 OKAZJA 38 (1272374738) - Aukcje internetowe Allegro
to z racji mojej pracy he he
jeszcze jedne zamszaki których w necie nie widze .
Do tego oficerki z ryłko i jedne na obcasie z baty ..
więc jakbym kupiła chociaż jednego kozaka to by mnie mąż wystawił z tym za drzwi ... he he

Do góry