reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
a ja dzis w koncu kupilam w smyku puzzle piankowe i mala juz na nich dzis szalała, jeju jak sie ciesze ze w koncu je mam!! i jeszcze pełno innych gadzetow kupilam dla malej..

Kupiliśmy pierwszy raz pampki Dada i jestem mile zaskoczona jak na razie. Wiadomo, że jest ciut grubsza od pampersów, ale ładnie zrobiona, rzepy dobre, rozciągliwe. Teraz tylko zobaczymy jak chłonie.

W końcu upatrzyłam śpiworek do wózka Śpiwór Śpiworek polarowy do wózka i fotelika (1259651673) - Aukcje internetowe Allegro taki, niedrogi i akurat będziemy przejeżdżać przez tę miejscowość, więc koszty wysyłki już odpadają.

A dla siebie chcę kupić ocieplane legginsy, to jakaś nowość na allegro.

Ostatnia edycja:
Kupiłam!! Jupi!!
940.jpg

Są baaardzo fajnie ocieplone...mają takiego grubego baranka w środku :-)

My Dada od dawna używamy i jestem bardzo zadowolona! Żadnych problemów z tymi pieluchami a cena szokująco niska! Tylko na noc zakładamy huggies preminum wake up dry 12 hours (faktycznie są super na noc) ale kupione w biedronie za 45zł 84sz! trafiłam na dobrą promocję (+piankowa nalepka na scianę Kłapouchego) Do Biedrony mam blisko to często tam chodzę i przy okazji Zosiaka zaopatruje. Pieluchy 27zł za 64szt! Chusteczki 2,99zł za 72szt, mleko bebiko 11,30zł, a słoiczki to ciągle w innych cenach bo im sie promocje zmieniają ale zawsze taniej niz w normalnym sklepie. Kaszki mleczno-ryżowe ok 6zł, na kaszkach to ok 3zł różnicy bo po ponad 9zł też już kupowałam identyczne Nestle! Mleko w sklepie obok aż 14,5zł!
a więc--> BIEDRONKA, CODZIENNIE NISKIE CENY! hehehe!

A ocieplane legginsy kupiłam sobie na "niby stadionie" przeniesionym pod giełde kwiatową w Wawie za 15zł (utargowane z 18zł!)
Identycze kupiłam 2 tyg wcześniej na giełdzie pod Zamościem za 10zł i żałuję że tylko 1 parę! Po ślubie tam wdepnęłam z nową szwagierką bo mąż dał mi jedną kopertę na rozpustę i mogłam kupić co zechce ale poza leginsami i torebką to nic ciekawego nie było.

Aga śliczne te kozaczki... pochwalisz się gdzie i za ile ? bo szukam nowych kozaczków :-( bo po porodzie wszystkie są na mnie za małe :-(

reklama
Kici w Rybniku za 219 zł... ale to chyba z zeszłego sezonu jeszcze :eek: ale nie jestem pewna. Patrzyłam na strone ich producenta i w kolekcji zima 2010/11 ich nie widziałam :-p

Do góry