reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

tu nie chodzilo chyba o to ze zdzirowate tylko tandetne
nieladne
niegustowne
nie oszukujmy sie co moze soba reprezentowac kozak za 50 zl chocby to byl muszkieterek?

reklama
he he co znajomi mieli na myśli kupując wam takie coś .. he he

hehe no wlasnie
ja mysle, ze to byla przygrywka do tego z czym wyskoczyli na kolejnej imprezie... ale to juz bym musiala kontynuowac na jakims watku dla osob pow 18 lat hehe
w kazdym badz razie nasza znajomosc sie zdecydowanie rozluznila po tamtym dniu:rofl2:

hehe no wlasnie
ja mysle, ze to byla przygrywka do tego z czym wyskoczyli na kolejnej imprezie... ale to juz bym musiala kontynuowac na jakims watku dla osob pow 18 lat hehe
w kazdym badz razie nasza znajomosc sie zdecydowanie rozluznila po tamtym dniu:rofl2:
trzeba optymistycznie patrzec na swiat
znajomi przepadli
ale zawsze to macie kostium na bal gdzie mozecie poznac innych znajomych :)

hehe no wlasnie

Tak myślałam ze chcieli się głębiej zaprzyjaźnić:eek::-D
tzn bardziej:baffled::-p

Katik no a wy tacy mało nowocześni i się w swingujące pary nie chcieliście z nimi pobawić... a to Ci... ;-)
szok, ze tacy ludzie potrafią aż tak bezpośrednio kogoś zaskoczyć i się jeszcze zdziwić, że ktoś tego nie rozumie.

a ja wygrałam kominezonik dla Kubusia o taki:
1258875003.jpg1258875003_2.jpg
już przyszedł i jest naprawdę śliczny i cieplutki :-)

buahahahahah

szkoda sie rozpisywac...
taki sobie czworokacik wymyslili urozmaicony gadzecikami :cool2:

hmmmm

w realu są fajne promocje, huggiesy mega za niepełne 35 zeta i za prawie 39 zł nan active2 duża puszka + gratis mała( 800+400g), tylko niestety nie patrzyłam czy to z gazetki czy tylko w moim...

reklama
Katik he he chyba szybko zmieniliście znajomych , ja to nie wiem co ludzie mają w głowie że takie rzeczy wymyslają ehh..

a co do tych wysokich butów to ja bym takich i za 500zł nie załozyła nie podobają mi się i koniec .
Lubie buty typu oficerki . ew na bardzo lekkim obcasie ( bo ja i tak wysoka jestem ) ładne i eleganckie .

Do góry