reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
mamusia mnie sie te kozaki nie podobaja,i uwazam ze do takie powinny nosic dziewczyny co maja ladne i zgrabne nogi:tak:

katik buhahahahahaha. ta zabawka przydalaby sie lesbijce:-D

dziewczyny, możecie polecić jakiś inhalator dla maluszka? Pamiętam, że kiedyś chyba nata albo mamusia pytała ale nie mogę znaleźć tego wątku

Ja mam firmy medel tyz bardzo dobry
INHALATOR NEBULIZATOR MEDEL FAMILY SOFT wys.24h (1255826363) - Aukcje internetowe Allegro
używa moja przyjaciółka dla córki astmatyczki już kilka lat i dlatego ten nabyłam

o fuj

co sądzicie o tych butach ? KOZAKI MUSZKIETERKI DIANA DLUGIE OCIEPLANE TU 39 (1265154371) - Aukcje internetowe Allegro K. znalazł je na allegro i namawia mnie na nie. trochę zdzirowate są ale chyba się skuszę a swoją drogą zobaczcie jakie sukienki i ciuszki do łóżka ma ten sprzedawca;-);-);-)

obrzydliwe

Odnosnie zdzirowatosci i gadzetow do lozka - od znajomych ze dwa lata temu dostalismy takie cudo:

Rampant Dildo Strap-On Vibrator Unisex

Nie uzywane do dzis, moge wrzucic na dagsillegro dla zainteresowanych :-D:-D

he he co znajomi mieli na myśli kupując wam takie coś .. he he

KAtik
na bal kostiumowy w tym :)
hahaa dobre:-):-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D
:szok:
a co do wystawienia na dagsilallegro=ciekawe kto odwazny teraz zechce zakupić :)))))
hehhehe tez dobre:-D:-D

Może ktoś pomyślał że to nos :eek: :-D :-D :-D :-D
Zejefajy kostium buahaha i tylko w tym ktoś by poszedł???:laugh2:
To już cały strój???

Taaaaa hehehehe super prezent
zaraz padne z waszych dogadywek, tak sie usmialam teraz ze szok

he he co znajomi mieli na myśli kupując wam takie coś .. he he
i oto pytanie za 100 punktow

reklama
Do góry