O Coneco słyszałam to samo, co pisze Aniam i Wronka. Tego Baby Design ma moja szwagierka i jest z niego zadowolona, a używa go ponad rok. Ale popieram dziewczyny - może lepiej wybrać parasolkę, nie koniecznie typową malutką, ale taką większą, w której i maluszkowi będzie wygodnie i do auta wejdzie. My mamy Inglesinę Max i bardzo ją sobie chwalę, tylko już jej nie produkują.
reklama
my mamy taki i jestem bardzo zadowolona Wózek Spacerówka ZOOPER HULA 8,6 kg 2010 +wys.0 (1264068050) - Aukcje internetowe Allegro polecam.
a co do coneco to również jestem przeciw wyglądają mało estetycznie
a co do coneco to również jestem przeciw wyglądają mało estetycznie
M
Mka10
Gość
ja miałam dla Jerza taki OKAZJA! WÓZEK SPACERÓWKA JOKER MILLY MALLY (1251261929) - Aukcje internetowe Allegro i byłam bardzo zadowolona, tyle ze to już dla starszych dzieciaczków bo się tylko lekko odchyla, a nie rozkłada, ja bym kinguuniu poczekala aż mała podrośnie i jak bedzie miała koło roku to spokjojnie może w takiej parasolce śmigać, a łatwo można ją poskładać, przewieżć, przenieść itp
Ale mi namieszałyście hehe
Ewka też chciałam poczekać i po zimie cos kupic ale z racji tego ze mała będzie opiekowac sie moja mama co drugi dzien u siebie w domu a mam wozek to postanowila ze kupi mi drugi a stary zostawi soebi u siebie zebym nie musiala go codziennie wozic poza tym teraz przeprwoadzilismy sie na 2pietro i nie mam sily tamtego dzwigac wiec jest kolejny argument za.
Wronka a w tym x-landerze siedzisko rozklada sie na plasko-zakochalam sie w nim
Aniam myslałam własnie o parasolce ale wydaje mi sie że Laurka jeszcze jest na niego za mała, ten taki troszke wiekszy ale naprawde dalas mi do myslenia i jak dzis mialam jechac juz kupic ten wozek tak w efekci jutro na spokojnie jedziemy szukac jeszcze raz hehe
a coneco tez dobrych opini nie slyszlam za bardzo i samej mi sie nie podobaja ale ten model ma akurat moja znajoma i jest baaardzo zadowolona....
Ewka też chciałam poczekać i po zimie cos kupic ale z racji tego ze mała będzie opiekowac sie moja mama co drugi dzien u siebie w domu a mam wozek to postanowila ze kupi mi drugi a stary zostawi soebi u siebie zebym nie musiala go codziennie wozic poza tym teraz przeprwoadzilismy sie na 2pietro i nie mam sily tamtego dzwigac wiec jest kolejny argument za.
Aniam myslałam własnie o parasolce ale wydaje mi sie że Laurka jeszcze jest na niego za mała, ten taki troszke wiekszy ale naprawde dalas mi do myslenia i jak dzis mialam jechac juz kupic ten wozek tak w efekci jutro na spokojnie jedziemy szukac jeszcze raz hehe
a coneco tez dobrych opini nie slyszlam za bardzo i samej mi sie nie podobaja ale ten model ma akurat moja znajoma i jest baaardzo zadowolona....
kingunia, ten x-lander rozkłada się prawie na plasko...no dosłownie leciutko podniesione jest, w foteliku samochodowym i leżaczku jest wyżej :-). Poza tym ma dośc szerokie siedzisko, także Borysowi w nim super wygodnie, prawie jak w Naszym x-landerze XA, hehehe w zasadzie to x-lander chyba upust jakis powinien mi dac, bo dwa wózki x-landerowskie mam:-), no ale z obu jestem bardzo zadowolona, a to najważniejsze . XA napewno na zimę bedzie niezastapiony, a X-Go...teraz jest rewelacyjny, jak wspomniałam z 4 piętra śmigam z nim w jednej ręce a w drugiej Boryska mam;-)
Ja mam x-landera XT i jest strasznie ciężki. Nie wyobrażam sobie dźwigania, gdybym mieszkała gdzieś w bloku na piętrze i musiała się sama na spacery wybierać.
Póki co moja mała nadal śmiga w gondoli, mamy ją wielką, więc z miesiąc jeszcze spokojnie pojeździ.
Spacerówką zachwycona nie jest, bo mnie w niej nie widzi.
Byłyśmy 2 razy na spacerku spacerówką, ale bez rewelacji - prawie nie spała i jak ją wkładałam to ryk.
Może przez to, że kolor czarny..? Dokupiłam śpiworek w kolorze jasnego różu i od jutra po domu zrobimy drugie podejście;-)
Jak nadal niezadowolona będzie to kupimy jakąś spacerówkę, którą można montować przodem i tyłem do kierunku jazdy.
Ten wózio zakupiony przez Wronkę mi się podoba!!
Póki co moja mała nadal śmiga w gondoli, mamy ją wielką, więc z miesiąc jeszcze spokojnie pojeździ.
Spacerówką zachwycona nie jest, bo mnie w niej nie widzi.
Byłyśmy 2 razy na spacerku spacerówką, ale bez rewelacji - prawie nie spała i jak ją wkładałam to ryk.
Może przez to, że kolor czarny..? Dokupiłam śpiworek w kolorze jasnego różu i od jutra po domu zrobimy drugie podejście;-)
Jak nadal niezadowolona będzie to kupimy jakąś spacerówkę, którą można montować przodem i tyłem do kierunku jazdy.
Ten wózio zakupiony przez Wronkę mi się podoba!!
Kingunia - nie widzę różnicy miedzy wozkami które pokazałaś a tzw parasolką tu chodzi tylko i wyłacznie o sposób złoęnia wózka ja mam maclarena XT i ten się rozkłada zupełnie na płasko wózek który ci pokazałam ( link ) jest bardzo do niego podobny też dobrze się rozkłada itp .
Ja kupiłam XT jak SZymek miał pół roku bo jexdziłam sporo po wawie komunikacja a jak widziałam miny ludzi uciekających żebym broń Boże nie poprosiła ich o pomoc we wniesieniu wózka do autobusu to mam to w nosie ten sama mogłam wnieść
reklama
Katik
...jestem mamą...
masz racje , spotkalam sie tez z tym w PL. Albo szybkie wymijanie mnie gdy podjezdzam do drzwi, i potem udaja ze srodka ze nie widza jak se szarpie z wozkiem.Kingunia - nie widzę różnicy miedzy wozkami które pokazałaś a tzw parasolką tu chodzi tylko i wyłacznie o sposób złoęnia wózka ja mam maclarena XT i ten się rozkłada zupełnie na płasko wózek który ci pokazałam ( link ) jest bardzo do niego podobny też dobrze się rozkłada itp .
Ja kupiłam XT jak SZymek miał pół roku bo jexdziłam sporo po wawie komunikacja a jak widziałam miny ludzi uciekających żebym broń Boże nie poprosiła ich o pomoc we wniesieniu wózka do autobusu to mam to w nosie ten sama mogłam wnieść
Wiecie, a na to sa takie proste rozwiazania, o ktorych sama poki na wlasne oczy nie widzialam - nie sadzilam ze sa!
Tutaj autobus podjezdza i ustawia sie calkowicie przed wozkiem, ze wystarczy ze popcham metr wozek i juz jestem w autobusie. Do tego opusci bok autobusu, ze nawet kolek podnosic nie musze. I mozna? Mozna.
EDIT.
Zapomnialam nadmienic, ze tu na przystanku staje sie w kolece w kolejnosci przyjscia i tak potem wsiada do autobusu. Nie ma przepychanek, walenia lokciami i siatami przez cudownie ozywione w sily witalne 80letnie babcie.
Ostatnia edycja:
Podziel się: